Home Auteursrecht en licenties

Auteursrecht en licenties

auteursrecht

Auteursrecht & licenties

Op de website van Facts Found gepubliceerde content (tekst, foto’s, tekeningen, infographics, video’s — niet limitatief) en onze eigen beelden die wij in ons eigen beeldbank hebben rusten auteursrechten.

Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Facts Found en eventuele derde rechthebbenden gepubliceerde content over te nemen, te verveelvoudigen of op welke andere wijze dan ook openbaar te maken.
Tegen inbreuken op het auteursrecht van de rechthebbenden wordt altijd (gerechtelijk) opgetreden.

Het is eventueel mogelijk om tegen betaling licenties te bekomen voor gebruik van beeld, tekst en video welke u kunt vinden in op de websites en apps van Facts Found.
Elke aanvraag dient vergezeld te worden van een exacte omschrijving van het doel, aard en wijze van gebruik. In regel worden uitsluitend licenties verleend aan journalistieke media.

U kunt uw verzoeken richten aan newsdesk@factsfound.news waarna uw verzoek beoordeeld wordt en de tarieven & voorwaarden voor eventuele licentieverstrekking aan u kenbaar worden gemaakt.

De volgende tarieven zijn van toepassing bij overname van content.
Foto’s:  Minimaal 400,00 EURO; per foto, per openbaarmaking, per jaar.
Tekst: Minimaal 3,75 EURO per woord, per openbaarmaking van een artikel of een deel ervan, per jaar.
Video: Minimaal 750,00 EURO per fragment van maximaal 20 seconden per openbaarmaking en/of uitzending.

Inhoud

Facts Found

Door Peter-Vincent Schuld Peter R. De Vries bestempelde de PVV een paar weken terug weer als "eng" en liet zijn onvrede blijken over het boerka-verbod dat in Nederland...
Door Peter-Vincent Schuld Dat we onze leefomgeving een beetje schoonhouden. wie kan daar op tegen zijn? Integendeel. Een samenleving met achteloos weggegooid afval vervuilde leefomgeving vertelt wat over de beschavingsgraad van de...
Een groot vrachtschip vaart de haven in. De kolos baant zich langs de dokken om aan te meren.Het lijkt een beetje op het varen van ons denken dat zich een weg baant...
De Telegraaf opende er groot mee. De zoon van burgemeester (15) die een inbraak zou hebben gepleegd. Dat komt keihard binnen in Linkse Kringen.Met een vriendje op een ander ...
door Peter-Vincent Schuld Ik loop door de donkere en ogenschijnlijk verlaten krochten van steden, dorpjes en het internet.Ik blader tussen de pagina's van de geschiedenis.