Home Auteursrecht en licenties

Auteursrecht en licenties

auteursrecht

Auteursrecht & licenties

Op de website van Facts Found gepubliceerde content (tekst, foto’s, tekeningen, infographics, video’s — niet limitatief) en onze eigen beelden die wij in ons eigen beeldbank hebben rusten auteursrechten.

Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Facts Found en eventuele derde rechthebbenden gepubliceerde content over te nemen, te verveelvoudigen of op welke andere wijze dan ook openbaar te maken.
Tegen inbreuken op het auteursrecht van de rechthebbenden wordt altijd (gerechtelijk) opgetreden.

Het is eventueel mogelijk om tegen betaling licenties te bekomen voor gebruik van beeld, tekst en video welke u kunt vinden in op de websites en apps van Facts Found.
Elke aanvraag dient vergezeld te worden van een exacte omschrijving van het doel, aard en wijze van gebruik. In regel worden uitsluitend licenties verleend aan journalistieke media.

U kunt uw verzoeken richten aan newsdesk@factsfound.news waarna uw verzoek beoordeeld wordt en de tarieven & voorwaarden voor eventuele licentieverstrekking aan u kenbaar worden gemaakt.

De volgende tarieven zijn van toepassing bij overname van content.
Foto’s:  Minimaal 400,00 EURO; per foto, per openbaarmaking, per jaar.
Tekst: Minimaal 3,75 EURO per woord, per openbaarmaking van een artikel of een deel ervan, per jaar.
Video: Minimaal 750,00 EURO per fragment van maximaal 20 seconden per openbaarmaking en/of uitzending.

Inhoud

Facts Found

door: Peter-Vincent Schuld De houding van Europa in het verhaal van de Koerden is sinds decennia uiterst dubbel en laat zich het beste illustreren...
door Bernd Timmerman Aleph Farms, een Israëlisch voedingsbedrijf dat rundvleessteaks van koeiencellen ontwikkelt, heeft maandag aangekondigd dat het voor het eerst met succes vlees op het internationale ruimtestation heeft gekweekt...
door Peter-Vincent Schuld We zagen in Nederland een enorme demonstratie van mensen uit de agrarische sector die het beu zijn om onder meer en voortdurend als...
door Bernd Timmerman Dit land leeft onder een wrede bezetting. Gisteren, vandaag en morgen. Gevangen in een collectief zelfmedelijden voortkomend uit een gevoel van angst voor noodzakelijke...
door Peter-Vincent Schuld Nu we overal de aanvang van de bevrijding van nazi-Duitsland vieren gaan we het nu eens even niet hebben over de "staat van de vrijheid" van vandaag.