De Dagdenkers: Help een zuivere Elite Activist. Waarom u niet mee mag demonstreren

0
350
Demonstratie tegen genetisch gemanipuleerd voedsel nabij het Luxemburgpein en het Europees parlement in Brussel foto © Peter-Vincent Schuld
De Dagdenkers:
Help een Zuivere Elite Activist.
Waarom u niet mee mag demonstreren.
door Bernd Timmerman
Wij willen graag heel even kijken of u voldoet aan de voorwaarden waarbij u moet tekenen voor wat u wel en niet vindt en bent.
.
Het lichten van iemands doopceel is een voorwaarde om de groep met gelijkgestemde activisten ideologisch raszuiver te houden en zo mogelijke vermenging met inferieure demonstranten te voorkomen.
.
Mag u wel of niet mee demonstreren? De wetten van zuiverheid bij het hoog activisme zijn heilig.
.
Laten we heel duidelijk zijn: tussen twee ongelijke idealisten slaapt de duivel van historisch ongelijk tussen. Dat willen we natuurlijk niet. Straks komt er toch een vermenging waarbij er weer nieuwe rasonzuivere lieden op de wereld komen. Oftewel hoe moreel zuiver bent u, uw sperma, uw eicellen en alles wat u denkt te zijn?

ᴢᴡᴀʀᴛᴇ ᴘɪᴇᴛ ᴀᴀɴʜᴀɴɢᴇʀs ɴɪᴇᴛ ᴡᴇʟᴋᴏᴍ

Dierenleed krijgt gelukkig steeds meer aandacht en het aantal dierenrechtenactivisten groeit iedere dag. Dat is een goede ontwikkeling want de uitbuiting van dieren, gepaard gaande met onbeschrijfelijk lijden, is waarschijnlijk één van de grootste hedendaagse moreel blinde vlekken. Het is misdadig.
.
Je hoopt dan op samenwerking voor de goede doelen. Om gezamenlijk op te trekken en te strijden tegen het onrecht. Dat is wat je bindt.
.
Dagelijks zijn er acties, van klein tot groot. Omdat bij ieder idealistisch doel er altijd ideologische gevechten zijn over de beginselen, de missie, de strategie, de doelen, de inzet van middelen en eigenlijk over alles telt Nederland honderden dierenbelangen- en dierenrechtengroeperingen.
.
Maar niet iedere activist en ook zeker niet iedere groep is gelijk. Er is een rangorde in geldige geweldigheid.
.
Onderaan de ladder staat de vleeseter die tegen dierenmishandeling is. Dan volgt de flexitariër, gevolgd door de vegetariër, dan de veganist en uiteindelijk de vegan die in alles groepszuiver is.
.
Wat ideologische zuiverheid is hangt van de groepsleiders en de groepskeuzes af. Een soort sekte met goeroe’s die met eigen orthodoxe morele regels komen.
.
Er zijn groepen waar u niet mee mag demonstreren tegen dierenleed wanneer u beter leven of biologisch vlees eet, of nepbont draagt (kan fout signaal zijn), of wanneer u leren schoenen aanheeft, maar het gaat veel verder.
.
Er zijn fantastische groepen die vol empathie anderen uitsluiten om een uur een spandoek omhoog te houden wanneer zij behoren tot een foute politieke partij (de PVV of FvD) of wanneer zij zwarte piet zo gek nog niet vinden. Dan bent u niet welkom om op te komen voor de rechten van dieren.
.
Je kunt 1 seconde vegan zijn en de poorten van de hemel openen zich. Met maagdelijke planteneters die elkaar huggen en lief hebben, maar ook andersdenkenden met vuur en zwaard bestrijden. De Eco Kruisvaarders.
[

1.99 ᴡɪᴛ, ᴍᴀɴ, ʜᴏᴏɢᴏᴘɢᴇʟᴇɪᴅ, ʜᴇᴛᴇʀᴏsᴇᴋsᴜᴇᴇʟ, ᴋʏʟɪᴇ-ғᴀɴ, ғᴏᴜᴛ ᴍᴀɴ!

U mag niet denken dat deze morele uitsluiting alleen voorkomt bij dierenactivisten doordat zij misschien te veel zuivere sojamelk hebben gedronken.
.
Ook bij heel andere verbazingwekkende goede doelen groeperingen zie je veel discriminatie om de eigen soort lekker ‘non’-discriminerend raszuiver te houden.
.
Bij sommige anti-racisme organisaties, ook daar zijn er veel van in alle soorten, maten en smaken, is het niet de bedoeling dat een voorheen blanke, en nu witte mens, voorop loopt bij een demo tegen leed uit 17de eeuw. Ken uw plaats, dwaas. Alleen de zwarte, ‘onschuldige’, mag zich in de eerste elite rijen tonen. Het is hun strijd.
.
Om van mannen die over gelijke behandeling van vrouwen spreken maar te zwijgen. Wat weet jij nou van seksisme en ander vrouwenleed? Achteraan aansluiten,  de mannen moeten in sociale bewegingen voor vrouwendoelen uiteindelijk hun grote smoel houden en pas klaarkomen nadat de vrouw aan de beurt is geweest.
.
Zo is het voor mij onmogelijk, b̶l̶a̶n̶k̶, sorry wit ik ben, om iets te doen voor bruine, gele en zwarte mensen. Ook niet voor smurfen.
.
Omdat ik 1.99 lang ben, hebben de leden van de club voor kleine mensen mij uit de vereniging gegooid en bij alle metalbands ben ik gewipt want ik heb Kylie op mijn arm getatoeëerd.
.
Bij de discussie-club voor mensen met een IQ beneden de 100 won ik steeds en daar is mijn aanwezigheid onmogelijk door alle verwensingen naar mijn hoofd over hoogopgeleiden die met hun hoofden in de wolken lopen.
.
De LGBQTI nudisten schaakclub was heel leuk, echter ik ben geroyeerd vanwege mij fetisj voor vrouwen hun billen, benen, voeten, kousen en schoenen want die letters – BBVKS – komen niet in het rijtje van de heerlijke sociale beweging voor.
.
Bij de Christenen en andere gelovigen word ik geweerd naar ik schijn mij als een god te gedragen, terwijl ik niet mee mag met de body builders op reis naar de klassieke wereld omdat ik er niet goddelijk genoeg uitzie.

ɪᴇᴅᴇʀᴇᴇɴ ᴢɪᴊɴ ᴇɪɢᴇɴ ᴄʟᴜʙ

Het gaat zo goed met sociale bewegingen, belangengroepen en actievoerders omdat er godzijdank niet alleen nog steeds voldoende leed en onrecht is, maar ook vanwege de onderlinge haat, giftigheid en hufterigheid. De grote bekken van goedheid zijn een zegen voor de verdeeldheid.
.
De morele elite in de hoge toren, de voortreffelijken die het gelijk in dagelijkse echo’ s schreeuwen, met veel aanbidders zonder ruggengraat die meejoelen in soundbites. We hebben gelijk.
.
De identiteit en het plezier in de vertrouwde homogene groep met dogma’s, daar draait het allemaal om. Leedfeestjes met rituelen.
.
Wij zijn goed, zij zijn fout. Dat is niet eerlijk. Het heet moreel Calimero-denken.
.
Voortaan zijn het invullen van een vragenlijst, bloedafname, gentoets en referenties van minstens drie andere heiligen nodig om tegen het houden en slachten van 500 miljoen dieren in Nederland te zijn. Of om je voor andere goede doelen in te zetten.
.
Een stempel op je voorhoofd. Ik ben goedgekeurd. Pak spandoek en schreeuw mee.
.
Laten we verdomme wel even prioriteiten stellen en beseffen dat het hoogte doel de raszuiverheid van de eigen groep is. De rest is bijzaak. Eigen flauwekul eerst, dan het echte lijden van anderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here