De Dagdenkers: Criminele Marokkaanse en Algerijnse asielzoekers lopend en geketend aan elkaar het land uit

0
266
peter-vincent-schuld
Op de foto Peter-Vincent Schuld © Christel Dubos/Schuld

De Dagdenkers: Criminele Marokkaanse en Algerijnse asielzoekers lopend en geketend aan elkaar het land uit

door Peter-Vincent Schuld

Blij en boos tegelijkertijd. Blij omdat De Telegraaf vanmorgen de moed had om de knuppel in het hoenderhok te gooien door naar buiten te brengen dat in Nederland 1 op de 5 Marokkaanse en Algerijnse asielzoekers aangemerkt worden als verdachte van een misdrijf. Bij uitgeprocedeerde asielzoekers uit de betrokken islamitische landen is dat zelfs 1 op de 3. Boos omdat de samenleving nog steeds door deze kakkerlakken geteisterd wordt.
.
de cijfers lijken aardig op de criminaliteitscijfers onder Marokkanen en Algerijnen die als eerste, tweede en derde generatie hier zijn komen te wonen wegens onder meer arbeidsmigratie.
.
Maar laten we even teruggaan op het nieuws dat vandaag naar buiten kwam. Eigenlijk waren er al genoeg indicaties die in die richting wezen en het is zeker niet uitgesloten dat de officiële cijfers slechts een topje van de ijsberg vertonen.
.
Het enige wat betrokken criminele van gekende origine met islamitische achtergrond doen, is in Nederland de ons omringende landen de zaak ontwrichten en komen parasiteren op een misdadige wijze.
.
Mens of geen mens, maar als iemand tekenen vertoont van een schadelijke parasiet dan leert de ratio ons om de parasiet te verdelgen, maar hoe verdelgen we het gedrag. De wet staat ons niet toe de boeven zelf te verdelgen.
.
Een busje pepperspray is al een aardig begin, maar het mag niet in Nederland en België. De politiek, uw volksvertegenwoordigers zijn er tegen 
en creëren in de wet daar geen ruimte voor.  De Russen hebben een aardige oplossing die ze in de praktijk brengen voor ongewenste criminele immigranten.
De Russen laten in een aantal gevallen de boeven niet vervoeren per auto naar de detentie-inrichting of de landsuitgang , maar lopend, in groep.
Ja ik heb daar ook een beeld bij. Dat mag wat mij betreft ook in chain gang en dan het liefst geketend aan zeer zware kettingen. Onze collectieve minachting voor dit soort tuig mag ook eens getoond worden. 
 
Een mens heeft van nature een compassie in zich jegens mensen die het moeilijk hebben. De mens heeft van nature ook een afweermechanisme tegen mensen die kwaad in de zin hebben. Tijd dat onze Europese samenleving herschikt wordt naar de beginselen tussen goed en kwaad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here