Deel 1 van het apocalyptisch verhaal over migratie, islam, een opstand in Europa en prikkeldraad als weldaad

2
664
De weldaad van prikkeldraad, zoals hier in Lavaux St. Anne, België foto © Peter-Vincent Schuld PRIKKELDRAADBEVEILIGING BIJ KASTEEL
Deel 1 van het apocalyptisch verhaal over migratie, islam, een opstand in Europa en prikkeldraad als weldaad
door Peter-Vincent Schuld
Belangrijke gebeurtenissen in de wereld staan zelden op zich zelf.
Ook aanhoudende en zich ontwikkelende bewegingen in de samenleving.
Alles heeft een oorzaak, een begin en hopelijk ook een einde.
Zie het als een symfonie, die voor blazers, strijkers en percussie is geschreven.
Zelfs het weglaten van een trompet, klarinet of pauken maakt de symfonie onvolledig.
Koperblazer in symfonie-orkest te Emmen, Nederland
                                    foto © Jan Sibon/ Schuld
Dit is nu net wat er gebeurt in de communicatie van de overheid naar u, maar ook
in de verslaggeving door veel nieuwsmedia.
Dit is zeker het geval wanneer het zeer complexe en gevoelige zaken aangaan waarvan de oorzakelijke verbanden niet door velen gekend zijn. Een beetje journalist die zich met grote complexe vraagstukken bezighoudt, moet zoals ik al eerder heb gezegd geschiedkundig, juridisch, economisch onderlegd zijn en kennis hebben van internationale betrekkingen.
Het is heel gemakkelijk om in nieuwsuitzendingen oppervlakkig u het nieuws van de dag aan te bieden. Maar is wat u aangeboden krijgt ook wat er feitelijk aan de hand is?
Ook journalisten brengen het nieuws vaak door een gekleurde bril met een montuur van een vooraf vastgestelde moraliteit die alle behalve accordeert met de objectieve parameters van de feiten.
Het wereldnieuws wordt u dus vaak onsamenhangend en onvolledig aangeboden of zelfs in het geheel niet met u gedeeld. Een nieuwsuitzending op televisie heeft maar een x aantal minuten, actualiteitenprogramma’s worden geliquideerd. Aan alle kanten vindt er verschraling plaats van het nieuwsaanbod.
Het gevolg is dat de nieuwsconsument door de bomen het bos niet meer ziet, niks meer begrijpt en de chaos in de hoofden van mensen die hun democratisch stemrecht willen uitoefenen op hol slaat.
Een satellietwagen van het Duitse RTL Nieuws staat opgesteld in Hilversum
                              foto © Peter-Vincent Schuld
We kunnen onze ogen blijven sluiten, maar immigratie van mensen met een islamitische achtergrond is een probleem. We zien ze oververtegenwoordigd in de criminaliteitscijfers, dat heeft niks te maken met sociale problematiek en integratie, maar alles met de afwijzing van onze samenleving van vrijheid en gelijkheid tussen man en vrouw.
Terroristen die de aanslagen pleegden in Parijs, Nice en Brussel hebben hun roots ook niet liggen in de Franse of Belgische samenleving, maar in de samenleving in Noord-Afrika, ongeacht of ze hier in Europa geboren zijn of niet.
Terecht dat de Belgische nationaliteit van Fouad Belkacem, een van de voormannen van Shara4Belgium is ingetrokken. Een redelijk mens kan niet wachten tot hij weer op Marokkaanse bodem is geland en een loopbaan begint als woestijnzandkorrelverkoper.
Die kerel is gevaarlijk, maar wel nutteloos en hij blijft nutteloos.
Dat we echt met een diep geworteld probleem zitten maakte het voorbeeld duidelijk dat te zien was in de VRT real life serie over de Antwerpse politie, “Politie 24/7”, waarin een Vlaamse ploegbaas naar zijn werknemer van Arabische afkomst stapte, diens vrouw thuis trof en de vrouw vroeg wanneer de Arabier weer kwam werken en wanneer hij zijn geleende geld terug kreeg. Bij gebrek aan kennis van de naam van de man zullen we hem voor het gemak maar even aanduiden als “Ali Baba”. Ali Baba was het er niet bepaald mee eens dat een man zijn vrouw had aangesproken en al helemaal niet dat zijn ploegbaas om zijn centen gevraagd had. Resultaat? Een bedreiging om hem neer te steken, bij een afspraak nam Ali Baba een deel van zijn spreekwoordelijke “40 rovers” mee. De Vlaamse ploegbaas voelde zich bedreigd en stapte naar de politie.
Dit zijn geen maatschappelijke invloeden van een Europese cultuur die hier aan het licht kwamen. Dit zijn exponenten van een achterlijke islamitische cultuur waarin geweld zo normaal is als eten en drinken. Niks nuanceren, niks verbloemen. Dit zijn de feiten. Punt.
Ja, de burger heeft gelijk als hij boos is op de media en dat zeg ik als journalist die 32 jaar meedraait in die media.De verheven arrogantie van het neerkijken op de lezer.  Nee, bijlange na niet allemaal, maar wel een stevig aantal. Ik ken mijn pappenheimers.
Macro-bewegingen in de mondiale vraagstukken zijn van directe invloed op hoe een burger zijn leven leeft en beleeft.
Spanningen in het Midden-Oosten? Hup de olieprijzen omhoog.
Oorlog in Syrië? Mogen wij van uw welvaart komen meevreten?
La Linea, Spanje, zicht op de Straat van Gibraltar waar olietankers hun goedje vanuit de Arabische wereld naar het westen transporteren
foto: © Peter-Vincent Schuld
Wat overheden en politici niet goed beseffen is dat de kosten die asiel en migratie met zich teweeg brengen opgebracht moeten worden door burgers en bedrijfsleven middels belastingen. Dan heb je als overheid de plicht om transparant, zonder verdoken en verborgen verhalen en achterdeurtjes, de feiten omtrent deze onderwerpen aan je burger te communiceren. Wij als journalisten hebben dan de plicht om deze feiten kritisch te beschouwen. Wees als overheid eerlijk over criminaliteitscijfers en en integratieproblemen. Benoem man en paard. Dan kun je daar een beleid op loslaten dat draagvlak kent onder de bevolking.
Maar nee hoor. Als er in een AZC een vechtpartij uitbreekt of er wordt massaal geroofd door kansloze asielzoekers, dan presteert bij wijze van spreken een nieuwsuitzending het nog om het nieuws te openen met het suikergehalte in energiedrankjes.
Is het nieuws een consumentenrubriek geworden? Blijkbaar wel.
AZC in Emmen
                          foto: © Jan Sibon/Schuld

Maar ook de burger heeft er voor een deel debet aan. De gemiddelde burger is lui, gezapig en te lam om op straat te komen om zijn grondrecht tot demonstreren uit te oefenen. Nee, de burger zit liever in zijn luxe positie te Netflixen, te Facebooken te Instagrammen en zal niet zeggen: “kom we spannen samen en gaan met zijn honderdduizenden de toegangswegen naar Den Haag blokkeren, net zo lang tot er naar ons geluisterd wordt”.

Nederland is niet het enige land dat kampt met verislamisering, terreurdreiging en onaangepast gedrag van moslim-immigranten.
Even een berichtje uit Duitsland van dit weekend. We gaan naar Freiburg waar naar heerlijk westers gebruik er een Techno-feestje wordt gegeven. Het evenement wordt bezocht door een 18 jarig meisje genaamd Flur, in de bloei van haar leven.
Het evenement trekt ook de Syrische vluchteling Majd H. en zeven van zijn asiel zoekende kornuiten. Het verhaal eindigt triest in de bosjes waar Majd het meisje verkracht, waarna zeven van zijn “vluchtelingenvriendjes” met meisje ten prooi laten vallen aan een groepsverkrachting. Ja, ongelovige en vrije vrouwen in de islamitische wereld “neukpoppen” waarmee je kunt doen wat je wil.
Moeten we dit soort tuig in Europa hebben? Zelfs een beetje mensetende haai in de Middellandse zee haalt er zijn voor neus op.
Zelfs deze kunsthaai in Corallejo, Fuerteventura vreet criminelen niet
                         foto © Peter-Vincent Schuld

Het is dus een probleem van de beschaafde wereld die in beschaving mensen denkt op te moeten nemen die voor een hoop ellende zorgen op kosten van ons allemaal.
Maar hier komt de crux die veel mensen niet begrijpen. Die ook niet door de populistische partijen wordt begrepen die zo pleiten voor het uiteenvallen van de EU.
Zo goed als de Nederlanders naar het bestuurlijk centrum Den Haag kunnen trekken om met honderdduizenden te demonstreren, zo goed kunnen de burgers ook samen met de ingezetenen van andere EU-lidstaten het recht op demonstratie uitoefenen en vanuit alle hoofdsteden marsen op Brussel gaan houden. Ziet u het al voor u. Miljoenen mensen uit diverse lidstaten, verenigd, naar Brussel om te demonstreren tegen het de afbrokkeling van de Europese waarden. Fransen met de Nederlanders, Britten en Italianen, Belgen en Duitsers, Zweden en Portugezen, Polen en Maltezen. Heel Europa wordt geteisterd door bovenstaande problemen. Alleen de Hongaren, Polen en Tsjechen laten zich niet gek maken.
Wil je aan een probleem iets doen, dan is er de macht van het getal. Hoe denkt u dat toen we in oorlog waren met Nazi-Duitsland we de nazi’s op hun knieën hebben weten te dwingen? Inderdaad door een alliantie, de geallieerden.
De problemen en ongewenste bijwerkingen van vandaag rond asiel, migratie en de invloed van de islam vragen om een alliantie van burgers en landen, die in woord en daad de vrijheid echt omarmen en wel een blijvende.
En dit schijnen mensen niet te begrijpen die tegen de EU ageren.
Als u het niet eens bent met het beleid en de werking van de EU, maak dan gebruik van uw democratisch recht om invloed uit te oefenen op de politieke kleur, het beleid en de politieke wind. We hebben, en nu gebruik ik een fors woord, godverdomme, samenwerking nodig om Europa te heroveren op maatschappij ontwrichtende krachten.
Voertuig van de Franse CRS, afdeling oproerpolitie, Police Nationale in Roissy, nabij Parijs, Frankrijk
                              foto © Peter-Vincent Schuld

 

Voorbeeld, even hypothetisch maar zeker niet ondenkbaar. In Frankrijk wordt bevolking op een dag massaal ontwricht door crimineel geteisem in de voorsteden van Lille en Parijs.  Het probleem is niet meer in de hand te houden met de voorraad Franse politie en gendarmerie. De rellen breiden zich uit naar Bordeaux, Marseille, Arles, Nantes, Aix-en-Provence, Toulouse, Tours, Dijon, Lyon, Metz, Nancy en andere steden.  Omdat we een Europa hebben vragen de Franse autoriteiten bijstand aan de Nederlandse en Belgische politie. Dat doen we…. omdat het kan, omdat het verdragsmatig kan, omdat het gemeenschapsrechtelijk kan, omdat we een EU hebben.

Anti-terreureenheid van de Belgische Federale politie bij een incident bij de Griekse ambassade
foto © Peter-Vincent Schuld

 

Weer in theorie, maar juridisch zijn we er op voorbereid
Neem een willekeurige dag waarvan we hopen dat deze nooit aanbreekt,
maar een dag niet ondenkbaar is.
 
Synchroon vinden er aanslagen, gijzelingen en rellen plaats door heel Nederland:  in de gehele Randstad, Limburg, Brabant, Gelderland en tot in het noordelijke Groningen een Leeuwarden. Om levens te redden moet er acuut ingegrepen worden door anti-terreureenheden en de Mobiele eenheid.
 
Overal vallen gewonden en doden. Het is een totaal apocalyptische situatie.
Ondenkbaar? 9/11 was ook ondenkbaar in ogen van vele naïevelingen.
 
De Nederlandse antiterreureenheden van de politie (DSI) en Marechaussee (BSB) hebben hun handen vol en kunnen het werk niet aan. De situatie is zo nijpend dat elke locatie waar niet ingegrepen kan worden leidt tot verlies van levens van onschuldige burgers.
 
Een deel van de gewapende daders blijkt zich verschanst te hebben in een groot aantal moskeeën in het land waar vanuit met zware wapens geschoten wordt. Geloofsgenoten verhinderen de autoriteiten tot het binnenvallen om de daders op te pakken dan wel te neutraliseren.
 
De autoriteiten overwegen Apache helikopters van de luchtmacht in te zetten om het vuur te beantwoorden.
 
De chaos is compleet
 
Op grond van de Europese verdragen, met een grondslag in het gemeenschapsrecht
(Het gemeenschappelijk recht van de EU lidstaten) kunnen we een beroep doen op bijvoorbeeld de Belgische en Duitse of Franse politie. Vrij eenvoudig zonder allerhande moeilijke juridische en tijdrovende procedures die mensenlevens kosten (omdat we een EU hebben). De Nederlandse minister van Justitie en Veiligheid belt met zijn EU-collega’s, de bijstand wordt ingezet.
Vanuit Hannover, Osnabrück. Keulen, Aken en ander Duitse plaatsen worden eenheden van het SEK opgeroepen (Sonder Einsatz Kommando) van de politiekorpsen van de deelstaten.
Heli’s met anti-terreureenheden van de Bundespolizei (de GSG-9) worden eveneens naar Nederland gedirigeerd.
 
Vanuit België verstrekken de anti-terreurteams van de Belgische tegenhangers van de DSI, de DSU en de anti-terreureenheden van de paracommando’s.
Nog meer anti-terreureenheden zijn nodig en worden opgeroepen.
Ook Frankrijk wordt om bijstand gevraagd.
De RAID van de Police Nationale en de GIGN van de Gendarmerie haasten zich richting Nederland.
 
Tegelijkertijd worden mobiele eenheden van de politie uit de ons omringende landen opgeroepen om de rust en orde te laten weerkeren.
Hoe dat kan? Waarom de “buitenlandse” politie ons kan helpen? Omdat het kan!
De juridische afspraken waardoor er snel zonder jurisdictie-obstakels ingegrepen kan worden met als basis het Europees gemeenschapsrecht.
Maar dat wordt u niet verteld door de partijen die anti Europa zijn. Werkelijk alle partijen ter linker en ter rechterzijde van het politieke spectrum vertellen slechts een deel van het verhaal en dat kan anders. Er komen grote maatschappelijke incidenten aan, de vraag is niet of, de vraag is wanneer.
Er is sprake van noodzaak om ons voor te bereiden op ernstige ontwrichtingen van onze samenleving. De gemiddelde politicus schijnt niet te begrijpen welke problemen en gevaren we hebben binnen gehaald door het massaal toelaten van migranten met een islamitische achtergrond. Dat is om rampspoed vragen.
Maar…….zoals Brussel (De Europese Commissie) op basis van het gemeenschapsrecht gemaakte afspraken tussen de lidstaten dient te handhaven en dit ook doet, heeft u als burger het recht om te demonstreren en uiting te geven aan uw onvrede.
Het oude spreekwoord luidt “de beste stuurlui staan aan wal”.  Als u het ergens niet mee eens bent, ga dan niet in een hoekje zitten morren en te vloeken, maar kom in (vreedzame) actie. U komt wel in actie bij humanitaire rampen als de aardbeving op Sulawesi maar u laat op eigen continent zonder enige daadwerkelijke actie een catastrofale ramp voltrekken? Is dit niet een beetje dubbel, waarde burger?  Let op, ik herhaal. Dit is absoluut geen oproep tot geweld, maar wel een oproep, indien u iets van mening bent,  om met uw luie reet uit uw stoel te komen. Het is een noodkreet om een stem te laten horen tegen de invloed van de islam in het openbare leven en de verislamisering van de samenleving ten koste van de absolute grondwaarden en vrijheden die wij kennen.
Zoals de Europese boeren al deden om naar Brussel te trekken om middels heftige demonstraties een ander EU beleid af te dwingen, zo heeft u als burgers uit alle lidstaten eveneens het recht om te demonstreren en op te trekken naar Brussel.
lees verder onder de foto’s van boze Europese boeren die vanuit heel Europa naar Brussel trokken
Heftige demonstratie van Europese boeren in Brussel, februari 1999
foto © Peter-Vincent Schuld
Boze Europese boeren op weg naar Brussel bij een parking in het Waalse Ottignies februati 1999
foto © Peter-Vincent Schuld
Belgische politie blokkeert grensovergang tussen België en Luxemburg om te voorkomen dat boze boeren met tractoren vanuit Frankrijk naar Brussel optrekken
foto © Peter-Vincent Schuld
Boze Europese boeren blokkeren de wegen nabij de Belgisch-Luxemburgse grens foto: Peter-Vincent Schuld
Boze boeren uit heel Europa trekken naar de Europese instellingen in Brussel foto © Peter-Vincent Schuld
Boze Europese boeren veroorzaken ongeregeldheden, misdragingen en vernielingen in de Europese wijk in Brussel, februari 1999
foto © Peter-Vincent Schuld
Boze boeren uit geheel Europa demonsteren in Brussel, februari 1999
foto Peter-Vincent Schuld
Boze Europese boeren veroorzaken rellen, vernielingen en misdragingen bij demonstratie nabij de Europese instellingen in Brussel, in februari 1999
foto © Peter-Vincent Schuld

Zie het voor u, karavanen van boze burgers uit heel de Unie die met de auto naar Brussel komen om te eisen dat het migratiebeleid verandert, om te eisen dat we niet meer ontwrichtende lieden willen, dat we opvang in de eigen regio eisen en dat er beschaafd en als een goede huisvader wordt omgegaan met de belastingopbrengsten waarmee de migratiekolder wordt gefinancierd. De boeren baarden destijds opzien en aandacht en hun demonstraties gingen bij voortduring de grenzen van het toelaatbare over. Geweld werd niet geschuwd. Bij de boze boeren ging het alleen maar over geld, hier gaat het om onze westerse waarden, normen, vrijheden en veiligheid, het bewaren van de rechtstaat.

Ik neem aan dat u geweld verafschuwt, anders komt u niet in het geweer tegen verkrachtingen, aanrandingen, aanslagen, zware criminaliteit etc. etc.
Zo goed als landen en overheden van de lidstaten samenwerken, hebben burgers ook het recht om samen te werken met burgers uit andere lidstaten die geconfronteerd worden met dezelfde ellende. Dat is het Europa dat de stichters van de EU voor ogen hadden.
De burgers eisen veiligheid en stabiliteit en geen ontwrichtingen en destabilisatie zulks zijn een volstrekt legitieme motieven en  die heeft niets te maken met racisme of xenofobie w-aarin de (opzettelijke) naïevelingen u graag van willen betichten.
Een samenleving is niet maakbaar, al willen linkse partijen u dat graag laten geloven gelijk een mantra met aanhef van de socialistische “Internationale”.
Maar ja, hoe probeer je een “gevestigde orde” te overtuigen of te breken om catastrofes te voorkomen In regel kan dat alleen via een opstand. Denk aan de Anjerrevolutie in Portugal, denk aan de fluwelen revolutie in Tsjechië. Op een geweldloze manier. Heethoofden geven er geen barst om of er doden of gewonden vallen.
Heethoofden geven alleen om hun eigen mening in combinatie met hun eigen lijf en leden en geven niet om de mensen en de zaak die ze zeggen te steunen of te vertegenwoordigen.
Demonstreren is een grondrecht. Ook vakbondsman en de later premier geworden Wim Kok kwam op straat en leidde manifestaties van de FNV. Aan demonstreren zit niets onrechtmatigs.
Maar idioten uit extreem-rechtse bewegingen zoals neonazi’s en gelijkaardig tuig hebben geen plaats in een protest waar ook gezinnen aan kunnen deelnemen.
Maar u, burger die het er niet mee eens is, heeft ook nog een leven nadat de strijd gestreden is en dat het liefste in goede gezondheid en in voorspoed zonder opgelopen of veroorzaakte trauma’s.
Op de barricades en zeggen “stop zo kan het niet langer”. U bent het menselijk prikkeldraad dat ongewenste ontwikkelingen in onze samenleving kan stoppen, u bent het prikkeldraad dat een halt kan toeroepen aan de influx van lieden die geen barst geven om onze samenleving en hoe er voor onze vrijheid gevochten is en alleen maar verantwoording verschuldigd denken te zijn aan Allah.

 

2 REACTIES

  1. Via het internet oproepen tot protesteren is reeds meermaals geprobeerd. Het Vlaams belang organiseerde een betoging tegen het bouwen van een moskee in Hasselt. Amper een 100 tal doorgaans oudere mensen zijn daar op af gekomen. Je kan je afvragen; waarom is het nu nodig dat deze betoging geboycot wordt door andere partijen. Dit was toch een unieke aangelegenheid om een duidelijk NEEN te laten horen tegen de verdere islamisering die spijtig genoeg rond ons heen grijpt. Blijkbaar haken de mensen af. Het maakt allemaal niks meer uit. Zelfs de CD&V ( christelijke democratische volkspartij) deelt een ramadan kalender uit. We geraken zelfs nog meer gefrustreerd wanneer je moet ondervinden dat je postings op FB niet langer op “freedom of speech, the right to express any opinions without censorship or restraint.” kunnen rekenen. Ik merk dat er sindsdien veel minder beledigingen maar ook veel minder kritieken gepost worden. Zolang de politieke partijen een ieder voor zich politiek voeren, kan men blijkbaar het plebs, het gepeupel in toom houden.

  2. Gewoon realistisch zijn. Wat je ook nog wilt doen, binnen één generatie is de meerderheid der Europeanen islamitisch. Het geboortecijfer van autochtonen ligt rond 1,5, afhankelijk van welke deelstaat je neemt. Het geboortecijfer van islamitische gezinnen ligt rond 3,4. Bovendien heb je een instroom van islamitische gezinnen maar ook een uitstroom van autochtonen, wat wel eens over het hoofd wordt gezien. Het is gewoon kwestie van tijd. Brussel is meerderheid islamitisch, Genk zal dit binnen tien jaar zijn, Antwerpen binnen 15 jaar, Mechelen en Vilvoorde binnen 18 jaar.
    Deze demografische realiteit begint zich nu pas te manifesteren. Is het niet vanzelfsprekend dat gaandeweg de politieke macht ook begint te verschuiven?
    Je kan lang filosoferen waarom… , ik heb er geen reden voor en eerlijk gezegd, het interesseert me ook niet. Het machtige Rome is destijds ook vernietigd door barbaarse christenen. We zijn al enige tijd voorbij het omslagpunt, vecht er niet meer tegen maar pas je aan…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here