De Dagdenkers: Treiter-parlementariër Kuzu vindt dat multiculti-critici moeten oprotten uit eigen land

0
802
peter-vincent-schuld
Op de foto Peter-Vincent Schuld © Christel Dubos/Schuld
door Peter-Vincent Schuld
Jawel dames en heren, het is nu officieel. Naast treitervloggers hebben we nu ook treiter-parlementariërs.
Dat wisten we al sinds dat Kuzu en consorten in de Tweede Kamer kwamen, maar nu is het officieel.
Met zijn pedante tronie en een misplaatste arrogantie van een hangplant meent Kuzu te moeten melden dat Nederlanders die moeite hebben met de multiculti-samenleving maar moeten oprotten.
Zo geeft hij te kennen in een vlog van de Turks-Zaanse treitervlogger Ismael Ilgun.
Het tuig heeft elkaar gevonden, het gajes heeft elkaar opgezocht. Hoe kunnen we de Nederlanders verder het bloed onder de nagels vandaan halen?
Voor alle duidelijkheid: Wie boeit het nu of je een kleurtje hebt? Mij niet. Ik ben wat dat betreft ook “licht getint”, echter het draait erom dat de heren ons meedelen dat we moeten wennen aan de dominante aanwezigheid van de islam in Nederland en Europa. Daar wil ik niet aan wennen. Nu niet, morgen niet, overmorgen niet, en van zijn lang zal ze leven niet!
Waar halen die  twee pretentie-eikels het gore lef vandaan om tegen tolerant Nederland zich zo hufterig en provocerend te  gedragen. Natuurlijk krijgt menig mens de neiging om die twee op of aan de trekhaak van een Ford Transit te binden om ze vervolgens
ergens ter hoogte van Ankara het riool in te smijten. Je zou voor minder.
Provoceren, provoceren. Als er dan een Nederlander, door emotie overmand en in een vlaag van onverstandigheid die twee mores leert, dan is Nederland en Turkije te klein.
De enige beschaafde manier om Kuzu en consorten met inbegrip van die zelfingenomen beroepsquerulant Ismael Ilgun te bekampen is door ze verbaal frontaal de mantel uit te vegen en zo nodig met eigen en herkenbare middelen.
Maar lieve mensen, laat u niet provoceren, maar ga bijvoorbeeld bij de volgende verkiezingen wel stemmen in plaats van thuis te blijven.
Want als de opkomst onder gewone Nederlanders met of zonder kleurtje groter was geweest, dan hadden Kuzu en consorten niet in de kamer gezeten.
DENK er om dat ik u in de gaten houd :-).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here