Tuurlijk, het onthoofden van jonge vrouwen hoort bij een vredige religie. Nog meer onzin? Er was weer genoeg ellende deze week

1
1088
peter-vincent-schuld
Op de foto Peter-Vincent Schuld © Christel Dubos/Schuld

Tuurlijk, het onthoofden van jonge vrouwen hoort bij een vredige religie. Nog meer onzin? Er was weer genoeg ellende deze week.

door Peter-Vincent Schuld

 

 

Het brein achter de aanslag op het satirisch weekblad Charlie Hebdo is gepakt. Eindelijk. De bekeerling Peter Cherif alias Abu Hamza werd in  Djibouti in de kraag gevat na intensief speurwerk door de Franse inlichtingendiensten en hun buitenlandse partners. Hij zou zijn opgesloten in een gevangenis in het Oost-Afrikaanse land.
.
Op zich goed nieuws, maar hier zien we het strafrecht tekort schieten. Wij kennen namelijk geen doodstraf zoals ik in een vorige column al schreef. Dit soort types moet je qua informatie tijdens verhoren uitknijpen en als er niks zinnigs of nuttigs meer uit komt rest een tank met loog en zuren waardoor de terrorist en daarmee het individuele probleem letterlijk wordt opgelost. Niks begraven op een islamitische begraafplaats. Niks martelaarschap.
.
Ik hoor de linkse aardbewoners al weer schreeuwen;
“Dat is onmenselijk, je bent een ……..”.
Ja lekker, dit soort lieden ooit weer een kans geven om in de samenleving rond te lopen, dat is echt slim.
.
En weer vielen er deze week weer onschuldige doden door IS-terrorisme. Ditmaal in Marokko. Laten we eerlijk zijn. Het is natuurlijk redelijk naïef om als twee jonge vrouwelijke toeristen te gaan hiken in een land als Marokko. Een land waar veel lieden wonen die “allah-ballah” kreten slaken.
Die we in de parallelle dierkunde aanduiden als behorende tot de gevaarlijke diersoorten zoals de Islamosaurus.
.
De bebaarde monsters schuwden geen wreedheid en vonden het nodig hen te onthoofden.
Een van de daders, daders die het gruwelijke spektakel ook nog op video opnamen, bleek te komen uit Marrakesh, u weet wel die stad waar dat vermaledijde pact werd gesloten.
 
Ik beschouw het nog steeds als een gotspe dat er geen marsen tegen islamitisch geweld of tegen IS gehouden worden. Het lijkt wel of de bevolking het al in de broek doet voor deze haatbaarden nog voor dat ze “boeh” geroepen hebben. Als er al een mars is zoals deze tegen het Marrakesh-pact in Brussel, moet deze, zoals een video-opname aantoonde op last van de burgemeester uit elkaar geslagen worden. Zoveel mogelijk demonstranten moeten worden gearresteerd volgens een politie-agent van de Brusselse politie. Het rode fascisme van de Brusselse burgemeester Philippe Close (Parti Socialiste) die aanvankelijk zelfs het grondrecht op demonstreren wilde verbieden, toont aan dat de vrijheid van meningsuiting
in Europa om zeep geholpen wordt door het linkse tuig en de islamo-maffia.
.
Maar verbazen doet het me niet. Toen ik vorig jaar via de perswoordvoerster van de Brusselse politie vroeg om een reportage te kunnen maken over de Brusselse politie en dus om een dagje mee te mogen met de Brusselse politie en ik refereerde aan de rellen met immigranten, werd er opeens niet meer gereageerd op mails en telefoontjes. Ja, de politieke leiding van de Brusselse politie is bang, lees het Brusselse socialistisch bestuurlijk establishment, dat de feiten aan het licht komen, harde feiten die ik opteken uit de monden van agenten die het net zo beu zijn en die niet mogen ingrijpen van hun meerderen. Ik speel het spel open en eerlijk, maar vanuit de Brusselse politieleiding is dat niet het geval. Liever liegen en bedriegen.
.
Nou weerhoudt mij dat niet om een reportage over de Brusselse politie te maken, ook zonder medewerking kan ik een aardig stukje schrijven met feiten.
.
Een ander feit is dat een groepje van 4 ongure types, waarvan 1 gekende jihadist in de afgelopen tijd klaarblijkelijk intensieve interesse hadden in de luchthaven van Stuttgart en Parijs. Ze maakten er foto’s. En dus konden in Duitsland de afgelopen dagen antiterreureenheden van onder meer de Bundespolizei (GSG-9) de Duitse vliegvelden zwaar bewaken
om een eventueel op handen zijnde aanslag te voorkomen en om de mogelijke daders nog voor het toeslaan te kunnen
neutraliseren, lees afschieten.
 
Dit is de wereld waarin we leven. Een wereld die gek geworden is. Die wordt verziekt door de politieke correctheid, die wordt verkankerd door een zogenaamde vredige religie. Het zal u wellicht niet verbazen dat ik mij door het linkse politieke establishment mij de mond niet laat snoeren, noch door enig ander instituut.
Ik ben het niet beu, ik ben het kotsbeu.
 
Hoeveel onschuldige burgers moeten er nog omkomen voordat we de rollen eens gaan omdraaien?
 
 

 

1 REACTIE

  1. Het schofterige en asociale op treden van Z.g Leidinggevende figuren binnen deze maatschappij loopt de spuigaten uit in Belgie maar ook in Nederland.
    Burgermeesters,Commissarissen van Politie,Rechters,Ministers,Premiers,Ambtenaren zijn allemaal omgekocht of verplicht om deze LINKSE handelswijze toe te passen anders worden ZIJ vervangen en ondergeschikten hebben maar te luisteren anders worden zij ontslagen.
    Deze LUIZEN in ONZE Democratie die vernietigd moet worden om een wereldmaatschappij te vormen naar het beeld van een aantal IDIOTEN,multinationals en sektes zoals DE BILDERBERG GROEP ,waar ook Prins Bernhard,Prinses Beatrix,het Britse Koningspaar,Charles en vele andere hoogwaardigheids bekleders,en wij blanke slaven zijn te duur maar zeker te slim en verliezen zij hun kracht ,dus moeten wij uitgeroeid worden en vervangen worden door minder ontwikkelde mensen.
    Maar wij laten ons niet afvoeren zoals de Joden bij de Nazi,s en zullen terug vechten met ALLESwat wij hebben voor onze kinderen en kleinkinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here