Home Auteursrecht en licenties

Auteursrecht en licenties

auteursrecht

Auteursrecht & licenties

Op de website van Facts Found gepubliceerde content (tekst, foto’s, tekeningen, infographics, video’s — niet limitatief) en onze eigen beelden (onze makers zijn o.a. : Peter-Vincent Schuld, Jan Schuld, Christel Dubos, Jan Sibon, Toos Schuld-De Korte en RAGD) die wij in ons eigen beeldbank hebben rusten auteursrechten.

Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Facts Found en eventuele derde rechthebbenden gepubliceerde content over te nemen, te verveelvoudigen of op welke andere wijze dan ook openbaar te maken.
Tegen inbreuken op het auteursrecht van de rechthebbenden wordt altijd (gerechtelijk) opgetreden.

Het is eventueel mogelijk om tegen betaling licenties te bekomen voor gebruik van beeld, tekst en video welke u kunt vinden in op de websites en apps van Facts Found.
Elke aanvraag dient vergezeld te worden van een exacte omschrijving van het doel, aard en wijze van gebruik. In regel worden uitsluitend licenties verleend aan journalistieke media.

U kunt uw verzoeken richten aan newsdesk@factsfound.news waarna uw verzoek beoordeeld wordt en de tarieven & voorwaarden voor eventuele licentieverstrekking aan u kenbaar worden gemaakt.

Voor wat betreft foto’s zijn bij licentieverstrekking altijd de Algemene Voorwaarden van Dutch Photographers (DuPho) van toepassing.

Inkoopvoorwaarden van licentie nemende partijen worden altijd, zonder enig voorbehoud van de hand gewezen.

De volgende tarieven zijn van toepassing bij overname van content.
Foto’s:  Minimaal 400,00 EURO; per foto, per openbaarmaking, per jaar.
Tekst: Minimaal 3,75 EURO per woord, per openbaarmaking van een artikel of een deel ervan, per jaar.
Video: Minimaal 750,00 EURO per fragment van maximaal 20 seconden per openbaarmaking en/of uitzending.

Inhoud

Facts Found

door Peter-Vincent Schuld Dat Boris Johnson in thuisquarantaine zat wegens corona-verschijnselen wisten we. Gisterenavond werden we opgeschrikt door het nieuws dat Boris was overgebracht naar het ziekenhuis. Toch een...
Door Bernd Timmerman Jortianen versus de Markantianen:oftewel wat doen 'we' met de kwetsbaren in de Corona-Crisis en wat te doen als u oud bent? Bent u een aanhanger van Jort...
door Peter-Vincent Schuld Terwijl de de slachtoffers van het Corona-virus in eenzaamheid sterven en hun nabestaanden vaak niet eens de gelegenheid hebben om afscheid te nemen wordt er...
Door Bernd Timmerman Omdat ik niet te lichtzinnig positief wil zijn zeg ik graag het volgende tegen al diegenen die zo lopen te zeuren & zeiken (de zz mensen) over hoe erg het binnenblijven...
Door Peter-Vincent Schuld Russische legervoertuigen in Italië. Inval? Bezetting? Nee, humanitaire hulp van artsen, deskundigen en ondersteunend personeel om het zwaar getroffen Italië te helpen. East meets west!