De Avonddenkers: Nieuwe hausse corona-psychoses in Europa

0
België houdt nog steeds vast aan het dragen van mondmaskers, op de foto opzichter werf met mondmaskerin het Belgische Brasschaat Foto: © Peter-Vincent Schuld

door Peter-Vincent Schuld

Terwijl de België haar ingezetenen en bezoekers nog steeds verplicht om een bekpamper te dragen, dachten we in Europa verlost te zijn van rigide corona-maatregelen. Landen werden op groen en geel gezet, nu kunnen we ons weer groen en geel gaan ergeren.


“Met vaccinatie krijgen we onze vrijheid terug”. Wat een onzin, zo bleek en zo konden we al raden. Een aantal vaccins zouden de deltavariant van het virus niet kunnen tegenhouden. Elke simpele ziel weet dat virussen kunnen muteren. Elke simpele ziel weet ook dat je op zo’n korte tijd geen absoluut beschermend en absoluut veilig vaccin op de markt kan brengen. Over de veiligheid van de vaccins wordt bijna alleen in “underground-kringen” discussie gevoerd. De sociale druk op de bevolking is zo groot dat als je het huidig gamma aan vaccins niet ziet zitten meteen wordt uitgemaakt voor van alles en nog wat.


Een arts uit het Nederlands-Limburgse Sittard verwoordde het tegen een oudere dame als volgt “als u zich niet laat vaccineren mag u dit jaar niet naar Spanje op familiebezoek”, zo vernamen we van een 80-jarige mevrouw uit die zelfde plaats. Is deze arts nog wel goed bij zijn hoofd? Zou deze arts niet gewoon zijn praktijk en zijn vak uitgestampt moeten worden en een beroepsverbod moeten krijgen. Wat een enorme liegende grafhond. Met een PCR-test kon de dame gewoon naar Spanje afreizen. De dame is zelf altijd actief geweest in de medische wereld en stond zeer negatief ten opzichte van gevaccineerd te worden. Maar ze werd vals voorgelicht, en indoctrinatie volgde. Na de 2e inspuiting werd de dame meer dood dan levend aangetroffen in haar huis. Ik vertrouw de cijfers over de bijwerkingen met al dan niet een dodelijke afloop voor geen meter. Ik vertrouw de gezondheidsautoriteiten voor geen meter meer. Ik vertrouw het openbaar bestuur voor geen meter. 

Man met mondkapje en ijsje in Antwerpen-Deurne, België
Foto: © Peter-Vincent Schuld

Andere artsen doen het stilzwijgen ertoe over de gebleken bijwerkingen van het vaccin zo vernam ik uit een betrouwbare bron.

Bij een arts zie je mij niet meer, tenzij het echt niet anders kan. Vanaf heden ben ik formeel zorgmijder. Ik wil geen bemoei met mijn leven en ik wil geen aantasting van mijn  fysieke integriteit. Rot op!


Of ik mij laat vaccineren voor een ander? No fucking way! Ga weg met je “Mengele-propaganda”.

Vaccinatie dient te geschieden met een absoluut veilig vaccin dat zodanig lang aan onderzoek onderhevig is geweest dat er geen discussies kunnen ontstaan over de veiligheid.


Oh ja, en nu wordt het opeens in Europa weer overal rood wegens oplopende infecties. Maar zolang er geen tekort is aan koelcellen en vrieshuizen om de doden op te slaan is er wat mij betreft weinig aan de hand.

1,5-meter recreatie zoals hier in Zwolle, Nederland
Foto: © Peter-Vincent Schuld


In Nederland moet de horeca weer om 00.00 uur sluiten. Meerdaagse festivals kunnen weer niet tot en met 13 augustus. De 1,5 meter maatregel geldt weer. Het is genoeg geweest. We moeten weer gaan leven, zonder beperkingen en zonder die andere ziekte genaamd Politieke Teringtyfus.

De ambassade van Malta in Den Haag, Nederland
Foto: © Peter-Vincent Schuld

De EU-lidstaat Malta maakt het zeer bont door geen reizigers meer toe te laten die niet gevaccineerd zijn. Dit als Schengen-land. Dit kan en mag Malta helemaal niet doen.Geachte Europese Commissie, sleep Malta acuut voor het Europees Hof te Luxemburg AUB.

Oh ja, en wat betreft die vaccins van nu, steek ze maar in je hol.

Met conclusie:

Live and let die