De Dagdenkers: Belgische Boerkini-rechter blijkt islamitische pinguïn-liefhebber, over een geschifte haatzaaier en deel NL moslims boycot ritueel slachten en niet uit dierenliefde

0
1164
peter-vincent-schuld
Op de foto Peter-Vincent Schuld © Christel Dubos/Schuld
door Peter-Vincent Schuld
Gisteren, vrijdag, werd bekend dat een rechter uit Gent het Boerkini-verbod opheft dat was ingesteld in zwembaden in Gent en Merelbeke.
Cou cou….De Boerkini, het symbool voor de onderdrukking van de vrije vrouw. Het wordt verdomme steeds erger met het nadrukkelijke manifesteren van de islamitische leefgewoonten is onze samenleving. Nu ben ik er geen voorstander van om vrouwen die in mohammedaanse pinguïn-outfit te vangen en hun boerkini van het lijf te scheuren. Dat gaat ver over de grens, al nam ik links en rechts wel zulke uitingen waar op diverse sociale media., die vaak even snel verwijderd waren, dan ze waren gepubliceerd. De fysieke integriteit van iedere vrouw dient gerespecteerd te worden. Dat is een niet onderhandelbare grondslag in onze samenleving.
Maar het lijkt me een goed idee om allemaal in ons nakie te gaan zwemmen en dus onze zwemkleding weg te werpen als er een mohammedaanse pinguïn te water wordt gelaten. Laat het me weten wat u van dit idee vindt! Dit soort achterlijke uitspraken verdient protest.

 

 in Antwerpen gaan ze op een typisch en heerlijke Antwerpse manier om met het vonnis. Onder het mom van “pffff, foert met die zeveraar in Gent” wordt de uitspraak ter zijde geschoven en blijft het verbod op het dragen van een boerkini-verbod onverkort gehandhaafd.  En terecht. Wat is dat voor rechter daar in Gent. Stuur die knakker eens gauw naar de afdeling Schoonmaak der Toiletten en Urinoirs. Die mafklapper in toga schijnt niet te beseffen dat de vrijheid van godsdienst kan leiden tot onderdrukking van vrouwen. Die magistraat-hoek-werker begrijpt niet dat dit leidt in de steeds religieuzer wordende islamitische samenleving in het westen zulks leidt tot toename van de sociale druk op vrouwen om zich naar bepaalde religieuze maatstaven te kleden, en dus te segregeren in plaats van de integreren.
Alhoewel het stadsbestuur van Gent, dat overigens redelijk zowel knetterlinks als knettergek is, heeft aangekondigd in beroep te gaan tegen de uitspraak, wordt er in Gent intussen wel gevolg gegeven aan de uitspraak van de wereldvreemde rechter.
Vanuit de Belgische en Vlaamse politiek werd de rechter verbaal direct verbaal gekielhaald door de Belgische staatssecretaris van Asiel en Migratie, Theo Francken en de de minister van gelijke kansen en vice-premier in de Vlaamse regering Liesbeth Homan. Francken was bondig. “Boerkini’s horen niet in onze zwembaden thuis, weg ermee”. Hiermee de rechter een verbale trap onder zijn hol gevend. België heeft van oudsher een wat verpolitiseerde magistratuur, waar er een “vijver” is waaruit de magistraten gevist worden omwille van hun partijlidmaatschap. Het is dus heel. begrijpelijk dat in België de politiek de magistratuur frontaal aanvalt en de mantel uitveegt.
Van echt “politiek onafhankelijke rechtspraak” is het soms wat moeilijker spreken in België. Maar de Belgen zijn dit soort trucs al decennia zat en laten zich verbaal niet meer muilkorven en zijn de Nederlanders qua assertiviteit op een aantal vlakken een stuk voorbij gestreefd. De uitspraak wordt overigens wel toegejuicht door de Vlaamse groenen. Voormalig hoofdredacteur van het Vlaamse tijdschrift P-magazine Michael Lescroart vatte de positie die de Vlaamse Groenen hebben ingenomen heel goed samen; “Ik ben tegen onderdrukking van vrouwen, maar ik zal er alles aan doen opdat jij wel vrouwen kan onderdrukken, de verlichting volgens Groen”.
Michael, ik had het niet beter kunnen verwoorden. Ook bij de partij Groen is er sprake van disfunctionerende hersenkwabben ingevolge een politiek opportunistische aandoening met de mogelijkheid van het uitgroeien tot een gevaarlijke hersentumor.
Enfin, even naar Nederland. Daar werd deze week het arrest tegen een gevaarlijke gek annex moslim-extremist (die twee eigenschappen gaan altijd samen)  genaamd Shabir Burhani bevestigd door de Hoge Raad. Deze kwalijke bacterie met de biologische kenmerken van een mens, meer, kan ik er niet van maken, omdat hij vond dat de Iraans-Nederlandse rechtsgeleerde, columnist en filosoof Afshin Elian, die niet nalaat de islam voortdurend hard en inhoudelijk te bekritiseren, en Ayaan Hirsi Ali, de Nederlands-Somalische politica en islam-critica, die Burhani beschouwt als “afvalligen” zouden moeten lijden. De rechter, ditmaal wel iemand met verstand, vond
dat deze uitlatingen aanmoedigingen waren om iets strafbaars tegen deze twee prominente islam-critici te doen. Burhani kreeg 180 uur werkstraf opgelegd en twee maanden voorwaardelijke celstraf. Bovendien had Burhani publiekelijk gesteld, en dit net na de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs,  dat iedere moslim in het westen kan opstaan en de jihad kan uitvoeren, zoals de drie moslims in Parijs”. Enfin, een duidelijk exemplaar van iemand die onze kernwaarden Europa zo nodig met geweld omver wil werpen.  Burhani kondigt op zijn website aan dat “moslims tot zelfverdediging en actie overgaan als moslims nog langen worden tegen gewerkt en worden getergd”.
Dixit Burhani. Wat denkt die strontvlieg wel niet? Vanuit Afghanistan in Nederland neerstrijken om hier de zaak op zijn kop te zetten en geweld te komen prediken?
Dat wij onze leefstijl in Europa aanpassen voor fantoom-god Allah en zijn zelfverklaarde woordvoerder Mohammed de waanzinnige?
Ik zeg nu wat u waarschijnlijk zult denken; “Burhani rot en tieft aub op naar je Taliban-grot, jouw gedachtegoed staat haaks op hoe we normaal in Europa met elkaar omgaan”. Kssssst, wegwezen…. en snel. Hier kennen we vrijheid van meningsuiting en dat ga jij niet veranderen. Moet ik bang worden van jouw dreigementen aan islam-critici?
No way, vergeet het kerel.
Dan hebben we een nog wat opmerkelijke situatie. Weldra begint er weer een ongekende moordpartij in de wereld, die vangt aan op 21 augustus en eindigt op 25 augustus en draagt de Arabische naam (hoe ka het anders) Eid al-Adha beter bekend als  offerfeest. Helaas wordt het in Nederland, zij het onder strengere regels nog toegestaan. Wereldwijd worden op de meest verschrikkelijk wijze miljarden dieren onverdoofd gekeeld en geslacht. Dit alles omdat er een waanidee is dat volgens lijpe Allah en zijn schriftgeleerden uitgevoerd moet worden. Ik word gek van Allah, ik word gek van die hele islam, ik veeg met dat achterlijke gedoe mijn reet af om er vervolgens weer op te schijten. Het opmerkelijke dit jaar is dat een deel van de Nederlandse moslims niet van plan is om schapen te kopen en te offeren uit protest tegen deze strengere wetgeving. Ja, please, blijft het boycotten, please. Dat er geen enkel schaap, geit, of welk ander dier ten prooi mag vallen aan jullie onophoudelijke moordlust. Blijf met je smerige gruwelpoten van die beestjes af. Waar haal je godverdomme het recht vandaan  die beestjes zonder verdoving te kelen?
Maar  veehandelaren die schapen en geiten voor deze doeleinden verkopen zijn net zo schuldig. Ik noem ze collaborateurs van een gruwelijke religie annex ideologie.
Een ander deel van de islamitische gemeenschap roept op om juist wel schapen en geiten te kopen om te voorkomen dat het offerfeest op den duur dreigt te verdwijnen.
Als het aan mij gelegen had dan was het al jaren terug verboden en verdwenen geweest. Als je wil moorden, doe dat dan onderling tussen je geloofsgenoten, maar laat die dieren die je niks misdaan hebben met rust! Stelletje seriemoordenaars, ik walg van jullie en mijn minachting kan niet groter zijn.