De Dagdenkers: De film van het offeren met bloedige popcorn

0
1651
Deze schapen op Ibiza werden behoed tegen de islamitische moordzucht foto © Peter-Vincent Schuld
De film van het offeren, met bloedige popcorn
door Bernd Timmerman
In het ongeschreven archief van oorlogsmisdaden tegen dieren in vredestijd is natuurlijk zeker plaats voor het offerfeest.
Drinken uit de beker met leed. Dieren die een half uur eerder nog een rot leven hadden, staan in de rij om door mensen die geen gevoel hebben, maar wel in God geloven de keel te worden doorgesneden.
Het is een IS tafereel in de Hollandse polder dat iedereen trouwens in elk land kan zien waar Joden en Moslims elkaar haten.
Het lichaam van het dier schokt nog wat na en later staan,  na 07.00 uur, de feestvierders in de rij om hun aandeel en deel van het religieus  gemartelde dier op te halen.
In de slaapkamers van de naïviteit klinkt natuurlijk het cliché lied ‘maar in de slachthuizen is het ieder dag een verdoofd doden house party.’
Ook daar neemt het tribunaal, waar de wrede mens voor staat, kennis van. Het jagen op iedere seriemoordenaar blijft echter nog steeds zinvol in een zinloze wereld van dwaasheden van mensen die gebutste brandende duivels zijn voor dieren.
Ik geloof dat er een schepper is, in dit leven van haat tegen het weerloze dier.
De mens die dieren offert hangt de duivel van sadisme aan in een staat die onrecht tegen dieren toelaat als een VN missie die mannen van de vrouwen laat scheiden om de dood tegemoet te lopen.
Op uw knieën en vraag vergiffenis voor al het leed dat u en de uwen dieren ook vandaag weer met een glimlach op het gezicht, bezwering in de mond en mes in de hand aandoet.
Als de dader niet voor het wereldse gerecht komt, laten we dan bidden dat Hij bestaat en de godsdienstwaanzinnigen ter verantwoording roept als ook hun lot is geveld.
Een gruwelspektakel op een dag van egoïstische aanbidders die dieren treffen met hun onaanvaardbare scherpe kanten van een geloof.
Het laatste restje licht verdwijnt uit het oog van het lam terwijl er weer een zwarte rand in de ziel van de dader bij is gekomen.
Geef uw kinderen popcorn bij een feest,
geen stuk gekweld dier.