De Dagdenkers: Terreur, terreur en nog eens terreur

0
507
peter-vincent-schuld
Op de foto Peter-Vincent Schuld © Christel Dubos/Schuld
De Dagdenkers: Terreur, terreur en nog eens terreur
En ja hoor, de Nederlandse politie arresteert weer islamitische 4 terreurverdachten in Rotterdam, een vijfde verdachte wordt in het Duitse Mainz aangehouden. Zijn overlevering door de Duitse autoriteiten aan Nederland wordt gevraagd.
 
Herkomst van minimaal 1 van de verdachten? Syrië! Het zou een zogenaamde vluchteling betreffen. Ik zie nog Judith Sargentini, lid van het Europees Parlement voor Groen Links, “twitter-kleppen” dat er geen terroristen onder de Syrische “vluchtelingen” zouden zitten. Het tegendeel is inmiddels op basis van feiten ondubbelzinnig aangetoond. Sargentini, het blind ontkennend emo-kutje die op kosten van de belastingbetaler bijna collaboreert met de vijand.
 
Typisch een Groen Links-trekje, een club die Europa onder het mom van “diversiteit” liever uitlevert aan de moorddadigheid dan dat het duchtig nadenkt over wat echt de noodzakelijke termen zijn voor een vreedzame samenleving. Die termen zijn absoluut niet pacifistisch en negationistisch van aard.
 
Wat minder pacifistisch was het Egyptische antwoord op de jihadistische aanslag op een bus met toeristen nabij de piramide van Gizeh, waarbij 4 toeristen omkwamen. Egyptische veiligheidstroepen voerden minimaal drie raids uit kort na de aanslag waarbij er letterlijk aan ongediertebestrijding werd gedaan en 40 jihadisten werden afgemaakt. Egypte mag dan wel een grotendeels islamitisch land zijn maar van fundamentalistische islamitische organisaties moeten de Egyptische autoriteiten niks weten.
 
De tegenaanvallen werden uitgevoerd in onder meer de Sinaï, waar over het algemeen zich terroristische  groeperingen schuilhouden die gelieerd zijn aan de Moslimbroederschap.
 
Ook het islamitische Hamas liet zich weer van zijn beste kant zien door enkele dagen terug een vlieger met een brandbom
neer te laten komen bij een kleuterschool in Israël, waarbij het nadrukkelijk de bedoeling was om kleine kinderen te treffen. De aanslag mislukte gelukkig. Je moet nu toch echt wel een domme idioot zijn om te beseffen dat Hamas niet meer en niet minder is dan een bende Palestijnse psychopaten die ik overigens liever vandaag dan morgen bestookt zie worden met een fikse lading napalm.
 
Over Palestijnen uit Gaza gesproken; er is de laatste tijd een stevige toename te zien van het aantal asielaanvragen van Palestijnen uit Gaza in België, waarvan een fiks aantal van de aanvragen gehonoreerd zijn geworden, waarmee de Belgische dienst Vreemdelingenzaken dus meewerkt in de import van het antisemitisme en geweldsadaptatie in Europa.
Waarvoor hartelijk dank maar niet heus.
 
Het leefklimaat in Europa heeft meer te vrezen van de islam dan van de Co2.
Helaas moeten we opnieuw weer terugkijken op een bloedig jaar met tal van aanslagen op onschuldige en weerloze burgers. Beseft u dat er nu mensen rondlopen zoals u en ik die niet weten dat ze een van de volgende dagen of het volgend jaar gewond raken of zullen sterven door niets ontziend moorddadig geweld uit naam van Allah. Mensen die nu rustig een kopje koffie zitten te drinken, zitten te genieten van hun geliefden en naasten zonder ook maar enig benul te hebben welk mensonterend geweld hen te wachten staat. Ik vind dat wrang en onacceptabel.