De dood van Ewold Horn: Paf, paf,paf, met de islamitische groeten van Abu Sayyaf

0
Hoofdredacteur Peter-Vincent Schuld in zijn Zuid-Europese habitat foto: © Christel Dubos/Schuld
De dood van Ewold Horn: Paf, paf, paf met de islamitische groeten van Abu Sayyaf
door Peter-Vincent Schuld
Ewold Horn, de vogelliefhebber die in 2012 werd ontvoerd door een allah-tone terreurorganisatie die al tijden de zuidelijke Filipijnen teisteren, is omgekomen bij een bevrijdingsactie door Filipijnse commando’s. Volgens een woordvoerder van de commando’s werd Ewold Horn doodgeschoten door een van zijn bewakers op het moment dat hij poogde te ontsnappen tijdens de raid van de Filipijnse special forces.
.
Dus weer islamitische terreur, ditmaal aan de andere kant van de wereld en maar blijven volhouden dat er met de islam niks aan de hand is. Cou Cou, wie is hier nu blind en achterlijk tegelijkertijd?
.
Ik zie wat beelden op televisie, een bende Ha-ram-bo’s, althans dat denken ze, lopend door de Filipijnse jungle.
Een bende ongeschoren schorem van de bovenste plank. Ze behoren tot de Filipijnse terreurorganisatie Abu Sayyaf.
.
En inderdaad, wéér een islamitische club vol bloeddorstige moordenaars die geen vorm van dodelijk geweld schuwen om de vestiging van hun islamitisch kalifaat op de Filipijnen gestalte te geven.
.
Als je hun lijst van wandaden bekijkt krijg ik althans het gevoel van “heeft er niemand ergens een lading vaten met napalm of mosterdgas staan?” Oh u vindt mij gewelddadig? Wie pleegt hier daden van terreur, moord, ontvoering en afpersing?
Ik probeer alleen een passend antwoord te formulieren op dit soort van reli-criminelen waar geen regulier strafrecht tegen helpt.
.
Ik blijf het herhalen, islamitische terroristen vormen het ongedierte, de kakkerlakken van het mensdom. De enige manier om deze lieden te stoppen is door het leven uit ze te halen, de maden doen nadien de rest.