De Nachtdenkers: Islamitische haatzaaierij bestraft, maar wel te licht

0
Op de foto, Peter-Vincent Schuld, Hoofdredacteur, beeldredacteur en fotojournalist bij Facts Found, in discussie op een terras in zijn woonplaats Javea foto: Christel Dubos/Schuld

De Nachtdenkers: Islamitische haatzaaierij bestraft, maar wel te licht

door Peter-Vincent Schuld

 

Wie er zich voor interesseert heeft een keur aan Youtube-filmpjes ter beschikking die laten zien hoe “vredig” en “tolerant” de islam wel niet is.
.
Vorige week waren er weer reeksen aan doodsverwensingen op Twitter aan het adres van Geert Wilders afkomstig uit Barbaristan beter gekend als Pakistan. U weet wel, dat puinland waar ook een christelijke vrouw tot de doodstraf werd veroordeeld wegens blasfemie maar uiteindelijk vrij kwam.
.
U zult misschien wel zeggen “blijf je de islam frontaal aanvallen?”. Ja inderdaad. Dat blijf ik doen omdat ik vind dat het een walgelijke godsdienst annex ideologie is, die de mate van verlichting kent die te vergelijken is met de lichtbron van een kapotte gloeilamp en omdat geweldsuitingen mij iets te gemakkelijk een ieder kunnen treffen die niet in het sprookje van Allah-din gelooft. “Make love, not war”, dus al het aan mij ligt bouwen we echt iedere moskee om tot een neukpaleis die u aangeboden wordt door Sodom en Gomorra NV, uw partner in adult entertainment.
Nu weet ik heus wel dat de mohammedaantjes mij niet aardig vinden omdat ik felle kritiek op de islam en het gedrag van veel van haar aanhangers uit. Maar dat hoort bij
de vrijheid van meningsuiting die wij hier in Europa kennen. Zelfs de Egyptische president Al Sisi, president van een islamitisch land, was overduidelijk in een televisie-optreden en zei vrij vertaald “als je de aard van de samenleving in het westen niet aanstaat en deze niet onderschrijft, ga er vooral dan niet naartoe, doe je dat wel, dan pas je jezelf maar aan”. Dat heb ik uit de mond van Femke Halsema nog niet gehoord met haar “inclusieve samenleving”. Al Sisi, als je termijn als president erop zit in Egypte, is er vast nog wel een shoarma-tent in Nederland of Vlaanderen waar je aan de slag mag, mijn zegen heb je.
Nou dat aanpassen daar valt nog wat over te zeggen naar aanleiding van de rumoerige oudejaarsnacht, waar 1 verdachte in aanmerking kwam voor de toepassing van het supersnelrecht omdat meneer het echt bont had gemaakt. Yassine K. (klinkt op zijn minst Arabisch cq islamitisch) schold in Den Bosch agenten uit voor “stinkhollanders” en “schijthonden”, zo meldde The Post Online. Meneer kreeg een boete van een rug (1000,00 eurietjes), in 2013 was meneer al eerder voor het beledigen van politiemensen veroordeeld. De rechter vond dat gegeven in deze kwestie “te lang geleden” om dat mee te wegen in zijn oordeel. Maar iets zegt in me dat Deze Yassine Khoefmniettezien
gewoon in die 6 jaar geen ene sodemieter geleerd heeft en al helemaal niet als het aankomt op het respecteren van de samenleving waarin meneer zich wenst te begeven en te wonen. Dus eiste het OM een hogere straf + 2 weken bajes voorwaardelijk. Nu werd het 1000,00 EURO boete waarvan 250,00 EURO voorwaardelijk.
.
Dat is een luttel peanutsbedrag, even schooien bij een door de Saoedi’s gesponsorde moskee en hup, afbetaald aan het CJIB.
.
Een taakstraf zoals 100 uur varkens knuffelen was meer op zijn plaats geweest en meneer had kunnen leren dat varkens hele intelligente en bijzondere dieren zijn.
Kijk maar. naar mij, ik voel me iedere keer weer vereerd als ze me uitschelden voor “zwijn” of mij toedichten dat ik weer het varken heb uitgehangen.
.
Oh ja, we hadden ook nog het voorrecht om te mogen vernemen dat het de rechter heeft behaagd om 2 andere mohammedaantjes te veroordelen die folders hadden verspreid met teksten die onnodig grievend zijn voor homoseksuelen. De flyers zouden volgen De Telegraaf teksten hebben bevat waarin homoseksualiteit werd verbonden met kindermisbruik. Nou van dat laatste weet profeet Mohammed alles af toen “ie zijn snikkel duwde in de minderjarige Aïsha”, zoals de overlevering ons leert.
Het OM had 40 uur taakstraf geëist, de rechtbank vond een geldstraf meer op zijn plaats. Maar, sorry, zou het niet een idee zijn geweest om Mo 1 en Mo 2
allebei 40 uur in een leren broek waarvan het leer bij de billen is weggesneden met een leren gilet over de blote bast met bijbehorend kettingen en leren petje knielend in een homobar de vloeren te laten schoonmaken? Knielen doen ze toch al 6 maal per dag richting Mekka, kont staat dan ook omhoog. Dus de fysieke laag-bij-de-grondse-handelingen zijn hen niet vreemd. Wellicht missen de heren mohammedaantjes nu een ervaring die ze wellicht toch als grensverleggend prettig zouden hebben ervaren.
De heren daders zeiden de feiten ter opkomst voor hun geloof te hebben gepleegd en er bovendien geen spijt van te hebben (en als ze spijt zouden hebben betuigd, zou ik er niets van hebben geloofd). Sorry, mohammedaantjes, wij hebben hier in Europa een cultuur van vrijheid inclusief de Gay Pa-reet.
Bevalt het je niet?  Flikkerstraal dan lekker op.