De Nachtdenkers: Reichkommissar Dijkhoff: de kinderuitzettingen gaan door

0
Demonstratie tegen het uitzetten van uitgeprocedeerde kinderen in Den Haag op het Plein, nabij het Binnenhof voor de ingang van de Tweede Kamer foto: © Peter-Vincent Schuld
Reichskommissar Dijkhoff: De kinder-uitzettingen gaan door
door Bernd Timmerman
Het is onduidelijk wanneer de conferentie in Wassenaar is gehouden. De inhoud is een publiek geheim. De totaal-oplossing voor het populistische probleem op rechts.
.
Partijleider Rutte hield een vurig pleidooi waarbij hij zijn partijgenoten voorhield dat de opkomst van het Forum voor Democratie en de nog steeds sterk aanwezige Partij voor de Vrijheid, storende factoren zijn voor de zetellevensruimte van de enige ware liberale partij.
.
Rutte vroeg oplossingen om de problemen te laten verdwijnen.
.
Klaas Dijkhoff stak zijn slimste vingertje van alle blazers op en wist de anderen ervan te overtuigen dat hij de meest geschikte persoon was om onfatsoenlijke voorstellen te doen en hard beleid te verduidelijken en te verdedigen.
.
De systematische aanval op Wilders en Baudet werd zo de missie van de nieuwe Reichskommissar in Den Haag. Op efficiënte en meedogenloze wijze ging der Klaas te werk. De witte ballonnen stegen naar wel 1.000 meter hoogte en het houzee was goed te horen. Het was feest.
.
Het oefende voor de spiegel, het ging hem goed af. Hij deinsde niet terug voor zijn kotswoorden en vrouwlief en dochter wisten na enige tijd hun braaksel door te slikken en zij kusten hun vader, man en leider.
.
De klimaatdrammers kregen als eerste met Klaas te maken. Hij liet weten, met uitgestreken gezicht,  dat het klimaatpakket niet zo maar zou worden uitgevoerd. Alles om de vaart uit de populistische volkeren te halen.
.
Vervolgens stond hij zijn mannetje en vaasje bij het uitzetten van kinderen. Hard en meedogenloos om later het torentje te beklimmen
.
“Er zijn altijd discussies over hoe dat uitwerkt in individuele gevallen. Ik zeg niet dat dat niet pijnlijk is, maar het regeerakkoord is verder duidelijk”, also sprach Reichskommissar Dijkhoff.
.
Aanvallen op immigratie, moslims en de koran zijn de heilige drie-eenheid van de PVV en het FvD en daarom laat Klaas zien dat hij met zijn beleid gewoon verder gaat waar anderen slechts roepen.
.
Beschaving, inlevingsvermogen en fatsoen waren immers achtergelaten in Wassenaar, tijdens de conferentie van de VVD.
.
Vanmorgen sprak ik kort Hugo Brandt Corstius. Hij vroeg zich af waarom sommige lieden wegkomen met hun bedrieglijke politieke criminaliteit.
.
“Omdat prins leegbleekhoofd Geert en prins Dandy IndoThierry zo vaak debiel aan de zijlijn staan te schreeuwen hoef je ze nog niet uber-rechts in te halen”, hoorde ik hem denken.
.
Ooit werd Ruding de nieuwe Eichmann genoemd en nu zitten we opgescheept met misschien wel de moderne Seyss-Inquart.
.
Vertrouwen in de toekomst, is het motto van dit kabinet. Met 24 belangrijke politieke misdadigers die af en toe iets mogen zeggen van de VVD-Top die de touwtjes goed in zwarte handschoenen heeft.
.
Klaas is de spreekbuis zonder gevoel en emotie, zo rammen hij en zijn neoliberale club de koers in volle stootkracht vooruit op sociaal kwetsbaren, de dieren, het milieu, de natuur, het klimaat, de werklozen, zoeken,  gehandicapten, migranten en natuurlijk kinderen van asielzoekers.
.
Geloofwaardig liegen is makkelijk, ongelofelijk grof beleid uit je ‘slimme’ strot laten komen is nog stukken makkelijker.
.
Een nar? Een clown? Een paljas?
Een messcherpe satiricus?
.
Om de wereld te redden van de nieuwe beginnende eurobruinhemden die met uitgestreken keiharde smoelen de meest afschuwelijke dingen zeggen en nog doen ook mogen we ons verliezen in ironie, cynisme en sarcasme.
.
Natuurlijk weten we dat veel lezers niet houden van dit soort onzinnige vergelijkingen. Met de kwaden uit de geschiedenis is het kwaad van nu soms te bestrijden
.
Omdat de verwoesting van het milieu, de uitbuiting van kwetsbaren, de massamoord op dieren en de uitzetting van kinderen doorgaat,  daarom nette meneer, nette mevrouw, daarom zal ik doorgaan te trachten de geesten van Goebbels en zijn trawanten uit Den Haag en overal ter wereld te verdrijven. Om vernietiging van beschaving te stoppen.
.
Want alle propaganda in de wereld maakt zielloze doelloze zinloze wrede politiek en dito beleidsspelletjes nog steeds niet minder misdadig.
.
Dit kabinet met efficiënte uitvoerders moet vallen, deze 24 technocraten van barbaars beleid mogen naar huis om daar te wachten op Gods oordeel, of Hij bestaat of niet.