De valse islamo-wolven Azarkan en imam Elforkani ontdoen zich van hun schaapskleren, maar wat met de toekomstige generaties?

0
Isamitische moeder met kinderen in Kruibeke, België. Laten we hopen dat deze kinderen in vrijheid, met respect voor de vrijheid en de vrijheid omarmend groot mogen worden. Foto: © Peter-Vincent Schuld

door Peter-Vincent Schuld

Een substantieel deel van onze samenleving onderschrijft onze normen en waarden en dus onze grondwet niet. Dat werd nog maar weer eens duidelijk toen Imam Yassin Elforkani van de Blauwe Moskee in Amsterdam een petitie startte waarmee hij 120.000 handtekeningen ophaalde voor het strafbaar stellen van het beledigen van de profeet Mohammed.

Farid Azarkan, fractievoorzitter van de islamitische partij DENK doet daar een schepje bovenop om deze petitie te bespreken in de Tweede Kamer.
Dit alles na de  onthoofding  van de Franse leerkracht Samuel Paty die een cartoon had getoond over betrokken profeet in zijn klas.

Een misselijker moment om zo’n petitie te starten kun je niet bedenken, een walgelijker moment om een verbod op het beledigen van profeet Mohammed in het parlement te bespreken kun je eveneens niet bedenken.

De wolven in schaapskleren hebben hun reli-striptease ingezet en hun schapenvacht aan de kapstok gehangen. Wat rest zijn de valse wolven.
Godslastering is uit het Nederlandse Wetboek van Strafrecht gehaald en dat is maar goed ook. Montesquieu, de bedenker van de Trias Politica (scheiding der machten) vond al dat religieuze zaken niet in wetten dienden te worden vastgelegd en zag geen enkele rol voor de overheid hierin. De man is en blijft een intellectueel en een ziener van de hoogste orde.

Persoonlijk beschouw ik profeet Mohammed als een hoop stront uit de kont van de geschiedenis. Niks dan ellende heeft deze malloot voortgebracht met louter als gevolg dat 1,6 miljard mensen in een sprookje annex nachtmerrie geloven. Maar ik ben er zeker van dat 1,6 miljard moslims , door deze en eerdere uitspraken uit mijn mond, mij dus ook beschouwen als een bepaalde hoeveelheid stinkende darminhoud. Nu lig ik daar niet wakker van. Sterker, het interesseert me geen moer. Immers, we hebben vrijheid van meningsuiting.


Strategisch gezien mogen we blij zijn dat 120.000 mensen die een handtekening of bij veelvuldig voorkomend analfabetisme een kruisje hebben gezet. (oops, een kruis, da’s weer tegen het zere been). Enfin laten we het er gemakshalve sarcastisch op houden dat ze hebben getekend met een poging tot het weergeven van een kromzwaard en deze als handtekening te laten dienen.

We weten nu dat we minimaal 120.000 mensen in Nederland hebben die geen ene donder begrijpen wat vrijheid van meningsuiting feitelijk betekent. Sterker, de felheid waarmee en het moment waarop de ondertekenaars van de petitie na de moord op Samuel Paty de petitie onderschreven zegt niet dat ze de moord afkeuren. Ik ken geen enkele petitie vanuit islamitische middens die deze gruweldaad veroordeeld heeft. Gebrek aan animo? Levensgevaarlijk.

Nee ze keuren het het beledigen van die profeet af en impliciet is dit puur een boodschap ter rechtvaardiging van deze moord. Het zegt wat over het respect, of beter gezegd het totaal gebrek aan respect voor onze democratische rechtsstaat en de onaantastbare vrijheid van meningsuiting.

Wat moeten wij met minimaal 120.000 mensen die de grondslagen van onze vrije samenleving verwerpen? Ik zie geen toekomst voor ze in het vrije Europa. Boek een ticket op kamelenweb en donderstraal op.

Wat ik schandelijk vind is dat de ondertekenaars ook een dolk steken in de rug van mensen uit de landen van hun oorsprong die hier de vrijheid zijn komen zoeken en ons ook al jarenlang waarschuwen tegen de verstikkende islam die ze in eigen land ontvlucht zijn. Maar wie wil luisteren? Misschien zijn ze met te weinig en zijn ze electoraal niet interessant.

De querulanten van DENK in de persoon van Farid Azarkan speelde vandaag de zielige en getergde moslim in de Tweede Kamer toen hij kamerbreed de wind van voren kreeg bij het pogen te debatteren over betrokken petitie waarvan het verbod op het beledigen van profeet Mohammed door der partij DENK wordt verdedigd en ondersteund.

De Franse en de Nederlandse regering staan pal voor de vrijheid van meningsuiting (waar zijn de Belgen?). Gelukkig maar.

Maar wat met de in deze oerconservatieve en fundamentalistische kringen zo favoriete kinderfokprogramma’s? Er wordt als de konijnen gefokt. Laten we eerlijk zijn. Ik ben dol op konijnen (niet op mijn bord overigens, no way!), maar ik ben niet dol op kinderen die met afgrijselijk gedachtegoed worden opgevoed. Ik hoop met mijn hart en ziel dat de nieuwe generatie in vrijheid en met respect voor de vrijheid mag opgroeien en al die Mohammed-flauwekul overboord gooit.

Vorige week hield de politie nog twee minderjarige verdachten aan in de Belgische Oostkantons (Verviers en Kelmis) wegens het voorbereiden van een aanslag op een politiecommissariaat. Het uur “U” is aangebroken. Ja, we zijn in oorlog met het islamo-fascisme. Kweken we hier een IS-kinderkalifaat of een “Mohammed Jugend”? Over mijn lijk, zeg ik dan maar.

Mijnheer Azarkan, uw islamo-fascistische partij dank ik hartelijk. Uw club toonde het ware gezicht aan hen die het nog niet wilde geloven. Dank aan de grondwettelijke vrijheid van meningsuiting. U trapte met uw beide poten in de juridische val die onze democratie gelegd heeft voor mensen zoals u. 

Trouwens Groen Links is ook weer in opspraak, (groen is overigens ook de standaard kleur van de islam). Een van haar kandidaat Tweede Kamerleden, madam Bouchallikt zou banden onderhouden met de terroristische Moslimbroederschap. Fijne mensen allemaal.

Gelukkig deed Nederland gisteren een stevig voorstel lanceren. Een wapenembargo tegen Turkije, of beter gezegd Erdokije, en zulks een embargo  in EU-verband. Snel doorzetten voordat de “president elect” Biden van de VS er een stokje voor zou willen steken.