Fluorescerend antisemitisme: Gele hesjes met een zwarte rand en de Milieu-nazi’s van Groen Links

0
Op de foto, Peter-Vincent Schuld, Hoofdredacteur, beeldredacteur en fotojournalist bij Facts Found, in discussie op een terras in zijn woonplaats Javea foto: Christel Dubos/Schuld
Fluorescerend en groen antisemitisme: Gele hesjes met een zwarte rand en de milieu-nazi’s van Groen Links
door Peter-Vincent Schuld
We moeten ons als samenleving echt zorgen gaan maken om de Gele Hesjes Beweging (GHB ?). De beweging begint op onderdelen zo gevaarlijk te worden als de gelijknamige drug. Helemaal nadat vandaag in Parijs de Joods-Franse Filosoof Alain Finkelkraut belaagd werd door Gele Hesjes-demonstranten en tal van antisemitische beledigingen en verwensingen naar zijn hoofd kreeg.
.
Het is geweten dat er stromingen binnen de Gele Hesjes Beweging zijn die het antisemitisme niet schuwen en de Joodse inwoners van Europa (wat er nog van de Joodse bevolking over is na de holocaust) de schuld geven van hun grieven. Maar wat is er feitelijk aan de hand. Waarom gebeurt dit?
.
Het is een samenspel van een aantal factoren die zorgwekkend zijn. De Gele Hesjes Beweging kent geen eenduidige agenda, kent geen geen leiding en zij die leiding nemen over de fracties binnen de beweging zijn zoals u in menig TV-optreden heeft kunnen bemerken niet altijd even goed onderlegd en ontwikkeld op intellectueel niveau.
.
In Frankrijk is de beweging begonnen omwille van de voorgenomen verhoging van de brandstof-accijnzen. Begrijpelijk en terecht! Dat er onvrede is onder de bevolking over immigratie is begrijpelijk en terecht. Dat er onvrede is over de kosten van de klimaat-hype is begrijpelijk en terecht.
.
Maar als er oorzaken voor problemen aangegeven moeten worden, dan klampen mensen zich snel vast aan complotten en beroepen zich op allerlei manipulatieve filmpjes en verhalen die op het internet de ronde doen. Tel daarbij de afkeer tegen ze zoals dat genoemd wordt, de “mainstream media” en al snel wordt er waarde gehecht aan alles wat er links en rechts aan zogenaamde berichtgeving verschijnt waarvan de bron niet gecheckt is  en al helemaal niet aan de toets van de feitelijkheid is onderworpen.
Dit is dus een rechtstreeks en gevaarlijk gevolg van de politiek correcte media die het niet ook niet zo nauw nemen met feiten en juiste berichtgeving en zaken eenzijdig of zelfs onjuist brengen en duiden.
Maar de mens is van nature ook een afgunstig wezen. Jaloezie is gewoon de kwaadste en slechtste eigenschap die een mens heeft.
.
Wanneer afgunstigen zich groeperen of in groepen infiltreren en anderen voor hun “agenda’s en karretjes” weten te spannen en weten te mennen dan kan dat hele kwalijke gevolgen hebben zoals we dat hebben gezien tijdens de opkomst van het Derde Rijk en de Jodenhaat die heeft geleid tot de holocaust.
.
Maar is het normaal dat een Frans-Joodse filosoof, een denker fysiek en verbaal belaagd wordt? Absoluut niet.
Maar ook uit de Groene hoek komt duchtig het antisemitisme de kop op steken. De politieke criminelen van de club van Jesse Klaver en Judith Sargentini namen vandaag op het partijcongres een resolutie aan waarin de partij zich schaarde achter de BDS beweging (Boycot, Divestment and Sanctions-beweging). Een drukkingsgroepering die Israël wil boycotten omwille van Israël haar terechte harde houding naar de moordlustige Palestijnen. De BDS-beweging bestaat voor de volle 100% uit Jodenhaters en clubjes die banden onderhouden met islamitisch-Palestijnse terreurbewegingen. Het is maar waarmee je geassocieerd wil worden.
Groen Links heeft dus gekozen voor een beweging  waarvan de fundamenten liggen in de nazi-sympathiën van oprichters van de Palestijnse “bevrijdingsbeweging” en de bloedbaden die zijn aangericht door Palestijnse terreuraanslagen onder meer tijdens de Olympische Spelen in München tot en met de kaping van en de moordpartij op het cruiseschip de Achille Lauro. Daarmee maakt Groen Links zich tot een ondemocratische en gevaarlijke partij die formeel treedt in de voetsporen van die andere antisemitische club uit het verleden, namelijk die van de NSB.
Nu nog weten dat Groen Links voornamelijk jonge kiezers trekt die geen donder afweten van de wereld en totaal niet bezig zijn met geschiedenis maar met slimme apparatuur waarvan de processoren ontwikkeld zijn in Israël omdat daar nu eenmaal meer goed werkende hersens te per vierkante centimeter te vinden zijn dan in heel Groen Links en hun electoraat. Wat een smerig, vies, goor eng clubje is Groen Links toch.
Dus de antisemitische lieden uit de Gele Hesjes Beweging hebben dus hun spreekwoordelijke alliantie gevonden in de club van Groen Links wiens voorgestane beleid zo gehaat wordt door de Gele Hesjes. Begrijpen wie begrijpen kan.