De Avonddenkers: Genderneutrale bullshit: “Heeft u speelgoedtreintjes met een vagina?”

0
720
Speelgoedtreintje van Märklin Foto: © Peter-Vincent Schuld

door Peter-Vincent Schuld

Ik weet niet waar iedereen mee bezig is, maar er is een biologische realiteit. Iets of iemand is mannelijk of vrouwelijk.

Maar enfin, de Nederlandse emancipatieminister “het wiefke” Van Engelshoven, natuurlijk D66, vindt dat er minder seksistisch speelgoed in de handel moet komen.


Godhereju, hebben we nu echt geen belangrijkere thema’s waarover we ons zorgen moeten maken?


Krijgen we straks Barbiepoppen met een voorbinddildo? Of wordt het Bar-bi-seksueel? Krijgen we “Ken-niet-klaarkomen-poppen” voor het áseksuele kind?

Een Barbie-pop, de oude en voorlopige originele versie Foto:
© Peter-Vincent Schuld


Genderneutraal. Ik word zo moe van die onzin.

Ik zie straks de aankomende foetus dragende mormels al bij de gynaecoloog komen;
“Hoi, ik wil een genetisch gemodificeerde Monsanto-baby met een inschuifbare piemel, een reservegleuf en een zeer oprekbare anus” Waarop de gynaecoloog antwoordt “Verder nog iets?  Het moeder-loeder repliceert met  “oh ja mijn baby moet politiek correct zijn en een groen hart hebben”.

“Komt voor elkaar,” waarop de gynaecoloog na een aantal maanden met  een scalpel een gat maakt in het babylijfje, daar in de baarmoeder, baarvader, of de draagbaar (doorstrepen wat niet van toepassing is) en het hart van het te verwachten baby-bouwpakket gaat verven met groene verf op waterbasis, omdat verf op oliebasis CO2 en stikstofvervuiling veroorzaakt.

Nog even en de maakbare genderneutrale mens wordt een wetenschappelijk eerbetoon aan dokter Mengele, waarop de links-progressieven de “Dokter Mengele Prijs” in het leven gaan roepen.
Lach er maar mee, ik vind het om te janken.

Intussen zie ik de papa’s en mama’s die zich met dan wel babboe-bakfiets, dan wel met de Stint-erklaas verplaatsen. Zie ze met hun lading postnatale zaadcellen naar de speelgoedwinkel fietsen om vervolgens aan de toonbank te vragen “heeft u ook speelgoedtreintjes met een vagina?”. Ze worden van minder playmofiel.