Klimaten-naaiers en het Klimaat-Kalifaat

0
Op de foto, Peter-Vincent Schuld, Hoofdredacteur, beeldredacteur en fotojournalist bij Facts Found, in discussie op een terras in zijn woonplaats Javea foto: Christel Dubos/Schuld
Klimaten-naaiers en het Klimaat-Kalifaat
door Peter-Vincent Schuld
We gaan de scherpte weer eens in. ik heb het weer totaal gehad met al het gepalaver over niks en de naar mijn mening politiek opgeklopte thema’s.
Neem nu Jensen, De Nederlandse talkshow op RTL5 waarin de politieke correctheid door de wc gespoeld wordt, is met vlag en wimpel het lul-uurtje van Twan Huys met zijn RTL Late Night in de kijkcijferlijst voorbij gestreefd. Het klimaat verandert en niet alleen door CO2. Een redelijk denkend mens krijgt het toch aan zijn darmen van al dat politiek correct geneuzel.
.
Ja, ja. De Nederlander heeft het echt gehad met  “opvoedkundige televisie” waarin gestreefd wordt naar het accepteren, lees het door je strot geduwd krijgen van de maakbare samenleving. De laffe linkse loeders hebben sinds de val van het communisme schijnbaar nog niks geleerd.  Geldt ook voor de religieuze heilige boontjes die op basis van hun geloofsovertuiging een vorming van een samenleving voor ogen hebben.
.
Links is over de houdbaarheidsdatum heen. Links doet aan pseudo-innovatieve zelfrechtvaardiging wegens gebleken overbodigheid.
Er is geen plaats in deze samenleving meer voor ideologisch geneuzel met bestuurlijke consequenties. Christelijke politiek, bespaar me het aub.
Religie en openbaar bestuur gaan niet samen.
.
Het spreekt voor zich dat we onze leefomgeving leefbaar willen houden.
Het spreekt voor zich dat we onze samenleving leefbaar willen houden.
We gaan het eens even hebben over het klimaat en de waanzin die het in menig al dan niet leegstaande hersenpan tot gevolg heeft.
We gaan het niet eens hebben over de discussie of er wel een klimaatprobleem is.
We gaan het er over hebben op wat voor paniekerige wijze er met het vermeende probleem wordt omgegaan.
.
De overheid speelt overal een zeer dubieuze rol in het verhaal.
Mensen bijvoorbeeld dwingen om van het aardgas af te gaan en een dure warmtepomp aan te schaffen is een inmenging in het persoonlijk leven van het individu.
.
Niet iedereen trekt zomaar 10, 20 of 30.000 euro uit zijn zak. Het achterlijk voorstel om mensen dan toegang tot een lening te verschaffen, daarmee verplicht je mensen
gebruik te maken van een kredietverstrekker. Al dat gemekker over de slavernij van weleer. Praat eens over de slavernij van nu. De overheid maakt mensen tot lijfeigene
en slaaf van diezelfde overheid.
.
Enfin we hebben de situatie dat een mens het grootste deel van zijn leven verplicht is om te werken waarbij de mens gemiddeld tussen de 6 en 9 maanden werkt voor het spekken van de staatskas. Het spekken van de staatskas gaat in de vrije uurtjes van de mens gewoon door wegens verbruiksbelastingen, accijnzen en BTW op alles wat los en vast zit.
Leeft de mens nog wel? Of is de christelijke tekst “Niemand leeft voor zichzelf” een mantra geworden van het Ministerie van Financiën? Nee gauw even de publiekstrekker
“I Amsterdam” weghalen, omdat dit het doorgeslagen individualisme zou symboliseren, volgens de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema. Hoe ziek in je hoofd moet je zijn om dit te bedenken? Dan heeft het er op minst de schijn van dat de hersenkwabben van madam Halsema eerder gelijkenis hebben met kwaadaardige hersentumoren die snel weggehaald moeten worden. De prijs van het parkeerkaartje in Amsterdam wordt meteen weer de lucht in geschoten om het dwaze linkse collectivisme te kunnen financieren.
.
De waanzin is echt compleet. Wat ben ik blij dat ik niet meer in Nederland woon.

In België is het niet veel  beter.  Daar hebben we klimaatspijbelaars. Niet dat je veel leert van de overwegend linkse bende leerkrachten die hun maatschappijvisie maar al te graag door laten sijpelen, lees middels indoctrinatie laten infiltreren, in het leerprogramma. Ja, kinderen en jongeren voor een betere toekomst. “We zouden naar de jongeren moeten luisteren die in opstand komen”. Nou mooi niet. De tieners hebben van de wereld vaak nog geen flikker gezien, nog geen stap gezet, 0,0 levenservaring om over de algemene ontwikkeling nog maar te zwijgen. Ja ze kennen gebruiksaanwijzing van de smartphone en daar houdt het vaak bij op. Snotneuzen zijn het en natuurlijk trekken ze de aandacht van de media.

.
Als er een klimaatheffing op het zakgeld, dat ze van hun ouders krijgen, wordt geheven, is het demonstreren rap afgelopen. Maar uit principe ben ik tegen fiscaliseren van douceurtjes. Zelfs wanneer schreeuwende kinderen betreffen die inhoudelijk het vaak niet eens weten waarover ze het hebben.
.
Over België gesproken: Een kolonie zieke geesten in Wallonië is op het onzalige idee gekomen om een boete in te voeren als u uw de auto stationair laat lopen. Vijftig eurietjes bent u  kwijt als uw vrouw bij de bakker verse koffiekoeken aan het halen is en u buiten met de motor aan staat te wachten. Alles voor het klimaat-kalifaat. Nog even en u krijgt een prent als u te lang doet over het gras maaien, of dat het verboden wordt om de pomp van de brandweerwagen te laten draaien als de brand niet binnen 10 minuten geblust is.
In de VS is het op het moment tussen de min 27 en de min 38 onder nul. Goh wat warmt het klimaat toch op.
.
Trouwens weet u dat afkoeling slecht is voor het libido? Nee?
Wist u dat niet? Neem dan eens een koude douche als u heet staat.
.
Opwarming van de aarde beperken…. Zie ik er soms uit als een kruising tussen een Eskimo en een ijsbeer?
.
Waarom denkt u dat ik in zonnige oorden resideer?
Hoe heter hoe beter, en dat mag u wat mij betreft meervoudig uitleggen.
.
Wat pas echt slecht is voor de aarde is de overbevolking. Vooral minder ontwikkelde geesten zien het hebben aan een kudde aan kinderen als een religieuze plicht of een economische noodzaak tot ouderdomsvoorziening. Een oorlogje in Syrië of Jemen draagt in onvoldoende mate bij aan de oplossing van het bevolkingsprobleem. Al die monden moeten worden gevoed en na de spijsverteringsweg te hebben bewandeld wordt het met inbegrip van het CO2-houdend methaan ook weer gelost.
.
Die toename van het rectale lossen van methaan en ontlasting vindt ook in Nederland plaats. Immers de “Nederlandse” bevolking is louter toegenomen door migratie, en niet zelden uit landen waar de beschaving nog (her)uitgevonden moet worden. Alleen omwille van milieutechnische redenen is een rigoureuze inperking van immigratie een harde noodzaak. Tel daarbij de afkomst uit veelal inferieure en primitieve islamitische culturen er bij op en je hebt je weer een berg ellende op je hals gehaald.