Opinie: IS-terroristen terughalen naar Europa? De enige manier om het af te leren is executeren!

0
Vlag van de Islamitische Jihad die ook door IS / DAESH wordt gehanteerd

door Peter-Vincent Schuld

De barbaarse misdaden van IS-terroristen die onder meer Yezidi’s  massaal hebben uitgemoord, vragen om een hard antwoord. Er dreigt in een aantal gevallen een stopzetting van rechtszaken in betrokken  gebieden waar ze hun wandaden hebben gepleegd. Maar terughalen naar Nederland, België of elders in Europa is volstrekt fout. We lijken geen oog te hebben voor de Europese en nationale veiligheid. Niks garandeert ons dat ze afstand hebben gedaan van hun moordlustige ideologie.

Nu blijken ineens IS-mannen ook te willen terugkeren nadat tientallen vrouwen zijn teruggehaald. Er bestaat een YouTube-kanaal genaamd The Untold Past. Waarin de voice over weliswaar zo saai is als maar zijn kan, maar wel laat zien hoe de geallieerden en de Sovjets af hebben gerekend met nazi-oorlogsmisdadigers en hun collaborateurs. Het verdict was vaak “einde verhaal” voor de veroordeelden en vervolgens deden de galgen en vuurpelotons hun werk.  Weg met die rommel. Kans verspeeld op deze aardkloot. Wie zich te buiten gaat aan dit soort misdrijven van het allerzwaarste soort, verdient geen plaats op deze wereld en dat geldt niet alleen voor IS-terroristen die in Irak en Syrië zich te buiten zijn gegaan aan wreedheden.

We hebben miljoenen aan belastinggeld verspild door tientallen IS-vrouwen terug te halen, en daarmee onze veiligheid te hypothekeren. Je reinste waanzin! Het opzetten van lokale rechtbanken en het ondersteunen van een behoorlijke rechtspleging kost een stuk minder. 

Veroordeelden levend in een shredder

Als de doodstraf dreigt, jammer dan. Nou sterker. Graag zelfs. Van mijn part smijt je ze ter executie levend in een shredder. Weten ze ook wat de angst is die hun slachtoffers hebben moeten ondergaan.

De symboliek van de shredder is helder. “Je hebt afgedaan, je bent geen mens meer, je bent een “levend maar waardeloos kadaver”. De bloederige rotzooi kun je door de veroordeelden, die niet de doodstraf hebben gekregen laten opruimen, een dubbele symboliek.

Als de je zo nodig barbaar wilt zijn, dan mag je wat mij betreft met gelijke munt worden terugbetaald. Dat is pas echte medemenselijkheid.