Opinie: Terreurgolf Hamas tegen Israël vraagt om meedogenloze vergelding

0
Beeld gemaakt met warmtecamera door de Israëlische strijdkrachten waar ze een voertuig vanuit de lucht met Hamasleden de lucht in jagen. Beeld: © IDF

door Peter-Vincent Schuld

We zijn het aan de Joodse bevolking van Israël verplicht om ze te steunen waar we kunnen.

Het feit dat wijlen Prins Bernhard een partijkaart had van de Duitse nazi-partij NSDAP valt op dit moment in het niets bij de massale terreurgolf van Hamas en consorten tegen Israëlische burgers en militairen.

Dit heeft niets meer te maken met een vermeend Israëlisch-Palestijns conflict, maar dit is barbarij door een bende allahtone terroristen tegen een land dat zichzelf voortdurend moet beschermen om überhaupt te kunnen bestaan.

Het uitroepen van de Staat Israël is niets meer dan het rechtzetten van een historische serie misdaden tegen de Joodse bevolking nadat hun thuisland werd bezet door o.a. de Romeinen, de Arabieren en de Ottomanen.

Vlag van de Israeli Defence Forces (IDF)
Beeld: © IDF

In het licht van nu bezien zouden de bezetters en moordenaars van weleer, in de situatie van vandaag, acuut op de opsporingslijst terechtkomen van het ICC. Maar Israël rekent zelf wel af. En terecht.

De Palestijnen hebben niets in Israël te zoeken, historisch gezien behoren ze in Jordanië te zitten.

Meer dan 300 doden, willekeurig neergemaaid bij bushaltes, op straat, in auto’s. Mensen die niets maar dan ook niets hebben misdaan anders dan een leven leiden in een land dat historisch gezien altijd van hen is geweest en waarnaar groot deel van hun hun voorouders terugkeerden na hier in Europa ten prooi te zijn gevallen aan het moordlustig nazisme van Adolf Hitler en zijn bende in Boss-snit uitgedoste criminelen. Qua beschaving is Israël een normaal land naar Europees model, dat intern in politiek zwaar weer is gekomen wegens de corruptie-verdenkingen tegen premier Netanyahu plus de herziening van het rechtssysteem waar de Israëlische bevolking grote en onoverkomelijke bezwaren tegen heeft. Maar de interne verdeeldheid maakt nu even plaats voor schouder aan schouder vechten tegen het fundamentalistisch islamitisch geweld.

Terreurbeweging Hamas schiet raketten op Israël af.
Beeld: Palezwijns Afval

Laten we vooral niet uit het oog vallen dat Hamas, de Islamitische Jihad en Hezbollah niets meer zijn dan islamitische terreurbewegingen die niet onder doen voor Al Qaeda en de Islamitische Staat.

De Joodse bevolking en de het Joodse grondgebied genaamd Eretz Israël is vele malen groter dan wat de Joodse bevolking, of wat er van over is na duizenden jaren van moordpartijen, thans toegestaan wordt om te duiden en te omschrijven als hun land.

De Joodse religie bestaat reeds 4000 jaar, maar de hieraan ten grondslag liggende volksstammen zijn veel ouder. De islam stamt pas van 610 na Christus als het “feestje van de valse proleet, euh “profeet” Mohammed”, die in feite ook niet meer was dan een ongeletterde imbeciel die de minderjarige Aisha over zijn snikkel roste en een sekte startte.

VN-secretaris-generaal Guterres riep op tot een diplomatieke dialoog. Ik weet echt niet van welke planeet deze idioot komt, maar je onderhandelt niet met terroristen. Op terroristen vuur je met kogels, granaten en mortieren. Al los je ze op in een bad vol zoutzuur. Weg is weg en opgeruimd staat netjes. Gelukkig waren de Europese leiders wat minder wereldvreemd en lieten ze geen misverstand bestaan over het feit dat Israël het volste recht heeft om zich te verdedigen tegen deze terreurgolf die aan Israëlisch zijde al meer dan 300 mensenlevens heeft gekost. De hoeveelheid kilo’s aan menselijke kadavers die er aan terroristische Palestijnse kant te vinden zijn, zal me echt aan mijn reet roesten. Ze zullen in hun vloot vuilnisauto’s daar best pers- en kraakwagens hebben om het menselijk afval op te halen en te storten op hun vuilnisbelt. Je kunt het terroristisch afval ook gewoon laten liggen, daar ratten en vliegen er dol op zijn. Bovendien zijn maden en ratten qua beschaving en evolutie ver boven de Palestijnse terroristen verheven.

Terroristen zijn een vorm van genetisch afval waar je niet om hoeft te malen. Ze hebben geen geweten. Dan vraag je om als afval behandeld te worden.

Je hebt namelijk altijd een keuze. Je kunt kiezen om beschaafd door het leven te gaan of als barbaar. Als je voor een loopbaan als barbaar kiest moet je er niet gek van staan te kijken als je op een zeker moment met gelijke munt wordt terugbetaald.

Dus, mijnheer de Palezwijnse terrorist, bek open, handgranaat erin, duct tape om je muil, vastbinden en de pin uit de handgranaat halen. U moet maar zo denken; bij leven had de Palezwijnse terrorist zijn hoofd er ook al niet bij. Pak de kopvodden maar om de rotzooi op te ruimen. Maar ook in deze geldt; je mag het ook laten liggen voor de ratten die op dit moment de enige beschaafde bewoners lijken te zijn van Gaza.

Hamas heeft ervoor gezorgd dat Gaza weer als een schiettent op de kermis is. De Israëlische troepen zijn de operatie “Iron Sword” gestart. Reken maar dat Hamas en hun sympathisanten de rekening gepresenteerd krijgen. Persoonlijk zie ik Gaza als een stuk door de Palestijnen bezet Israël dat historisch gezien aan het Joodse volk toekomt. Persoonlijk zit ik niet te wachten op een  tweestatenoplossing. Voor de aldaar woonachtige Palestijnen heb ik een welgemeend advies: Gewoon koffers pakken en opbokken. Ga van mijn part op de bodem van de Middellandse Zee wonen. De Korans kunnen ze achterlaten om nadien geworpen te worden bij het huisvuil of het oud papier maar die haatboekjes doen het ook altijd goed in de vuilverbrandingsinstallaties waar andere boekjes zoals Mein Kampf en Das Kapital ook thuishoren.

Laat u niet misleiden door de berichten als zouden er ziekenhuizen en burgerdoelen in Gaza zijn geraakt. Hamas en consorten gebruiken volstrekt tegen het oorlogsrecht in, civiele infrastructuur en gebouwen om hun liefde voor geweld vorm te geven, voor te bereiden en uit te voeren. Kijk, economisch noch intellectueel hebben de Palestijnen in tegenstelling tot de Israëli’s ooit iets gepresteerd behalve op buitenlandse en dus ook op Europese en Nederlandse hulpgelden parasiteren. Ook mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Sigrid Kaag, u weet wel dat dubieuze onmens van D66.

Dit laat niet onverlet dat er met de leiding van de Israëlische inlichtingendiensten een hartig woordje gesproken moet gaan worden. Zo’n operatie die Hamas deze zaterdag is gestart had in de voorbereidende fase opgemerkt kunnen en moeten worden. Voor Hamas en hun aanhangers heb ik nog een boodschap: Karma is een bitch.