Straatsburg: Nu de doodstraf voor moslimterroristen of er breekt een echte revolte uit

0
1046
peter-vincent-schuld
Op de foto Peter-Vincent Schuld © Christel Dubos/Schuld
Straatsburg: Nu de doodstraf voor moslimterroristen of er breekt een echte revolte uit
door Peter-Vincent Schuld
De aanslag op de kerstmarkt in Straatsburg geeft nog maar eens aan hoe kwetsbaar we zijn voor de geïmporteerde haatdragende moslims en hun gebroed. Genoeg theelichtjes en herdenkingen.
.
 
We zien dat als een van “ebola” verdachte zieke ingezetene het Europese vaste land bereikt, deze met ongekende veiligheidsmaatregelen in totale isolatie vervoerd en verzorgd wordt. Terecht overigens.
.
Hoe zeer is dat anders wanneer een islamitische inwijkeling  of een afstammeling daarvan in zijn hoofd psychopathische microben heeft die op een zeker moment “kill all” scanderen.
.
In de Nederlandse Oostvaardersplassen zien we dat 1830 edelherten, levende wezens, zonder strafblad en zonder terroristische intenties worden afgeschoten. Ik begin onderhand andere gedachten te krijgen over “natuurbeheer”.
.
 
Het leven van een moslim- terrorist is voor mij niets waard, nog minder als stront.  Stront kun je nog gebruiken als energiebron.
.
U kunt het mij niet kwalijk nemen dat ik wel eens droom van een eiland….naar waar alle gewelddadige, haatzaaiende en terroristische moslims na hun arrestatie en veroordeling uitgezet worden. Dat er een attractiepark van gemaakt wordt. Genaamd “Schieteiland”. Waar de bevolking gratis opgepakte terroristen mag afschieten. Hun kadavers laten we liggen voor de roofvogels en de vossen net zoals in de Oostvaardersplassen. Geen poelier kan er wat mee doen, kadaververwerking is te duur.
.
ik voel dat er wat broeit onder de bevolking. De “Gele Hesjes” kunnen goed een voorbode zijn van een grotere revolte tegen tegen een telkens maar toenemende belastingdruk, een ongewenste migratiepolitiek en afknijperijen om een klimaatakkoord te financieren.
.
Ik sta niet van te kijken, als de burger zo weinig vertrouwen meer heeft in de overheid die niet anders moet doen dan de burgers te dienen, dat het volk zelf wel het heft in eigen handen neemt. Goh, opeens moet ik denken aan de nadagen van de bevrijding waar moffenmeiden op karren de stad door werden vervoerd. Ik sluit niet uit dat de bevolking op een zeker moment zo kwaad wordt vanwege alle islamitische ellende en terreur dat er uit het niets op straat baarden en koppen worden geschoren, gekende salafisten achter trekhaken door de straten worden gesleept, omdat het volk het pappen en nathouden zat is. Ik voorspel dat we zulke taferelen gaan meemaken als de overheden niet gauw in Europees en internationaal verband de handen in één slaan en op een bikkelharde manier komaf gaan maken met salafisten en terroristen.
.
Wie nu nog niet ziet wat er aan de hand is, is of blind of een regelrechte collaborateur. Iedereen weet hoe het met NSB-leider Anton Mussert is afgelopen.
.
Ja, ik pleit voor de doodstraf voor moslim-terroristen, ja ik pleit voor de doodstraf voor hun collaborateurs. Het liefst in een legalistisch kader. Maar er zijn ooit revoluties en revoltes voor minder uitgebroken.
.
Ieder mens leeft het liefste in rust, veiligheid en in enige welvaart. Als dat bruut verstoord wordt, kun je het de bevolking eigenlijk niet kwalijk nemen dat ze in opstand komen. Dus de eis aan de overheid is helder; “laat het aub niet nog verder uit de hand lopen. Interneer geradicaliseerde moslims”. Voor hun eten moeten ze zelf maar zorgen. Niet bijvoeren, dat deed de overheid ook niet in de Oostvaardersplassen. Eens kijken hoe snel het rustig wordt.