Walgen van de Bende van Allah deel 1

0
Op de foto, Peter-Vincent Schuld, Hoofdredacteur, beeldredacteur en fotojournalist bij Facts Found, in discussie op een terras in zijn woonplaats Javea foto: Christel Dubos/Schuld
Walgen van de Bende van Allah deel 1
door Peter-Vincent Schuld
Wanneer een religie annex ideologie door de eeuwen heen wereldwijd bloedvergieten tot stand brengt en dood en verderf zaait dan heb je als geëngageerde burger de plicht om er alles aan te doen dit een halt toe te roepen.
.
Marsen voor het klimaat, Marsen voor werkgelegenheid, Marsen voor Twix, je kunt het zo gek niet bedenken maar een mars tegen tegen de geweldplegingen en haatdragendheid vanuit de islam, daar durven maar weinig mensen voor op te staan. Oorzaak? Angst om valselijk uitgemaakt te worden voor racist en angst voor gewelddadige repercussies tegen mensen die in het geweer komen.
.
Dan breekt er dus een tijd aan dat mensen heimelijk actie gaan voeren tegen de destabilisatie van onze samenleving door de islam. Zo geschiedde in Den Haag waar een alleraardigst spandoek bij de As-Soennah moskee werd opgehangen en Profeet Mohammed, afgebeeld wordt als een kinderlokkende kleuterneuker. Ik had het niet beter kunnen verzinnen. Zeker niet na het belachelijke feit dat een leerkracht  in Hoofddorp werd geschorst nadat hij Proleet de Profeet voorzag van een kwalificatie die niet eens zo ver staat van hetgeen wij over Mohammed weten. Het zou zo kwetsend zijn voor de moslimpjes op die school. Een blik op de beelden van het geïnterviewd islamitisch geteisem dat voor de camera verscheen met de vraag om een reactie, leerde al snel dat er een diepe haat zit tegen mensen die Mohammed en zijn praatjes niet zo serieus nemen. Allah’s jonge school-teefjes zaten vol met haatdragende ogen terwijl ze amper de luier voor een maandverband verwisseld hebben. Je kon er op wachten, het woord “racist” vloog weer heen en weer.
.
Kunt u mij het verband uitleggen tussen racisme en een of ander uit de klauwen gegroeid sektarisch geloofje? Moeten dit soort jongeren straks de basis vormen voor een tolerant en vrijdenkend Europa? Moeten deze kinderen die geen enkele voeling hebben met de vaderlandse geschiedenis straks de betekenis van 4 en 5 mei overbrengen?
U en ik weten beiden dat zulks een volslagen utopie is
.
Eerlijk gezegd, met mij aan het roer, geen compromissen, maar een politiek van de harde havik die op geen enkele wijze de fundamenten van onze vrije samenleving door zo’n bende pubertuig laat hypothekeren.
.
De directie van de betrokken school leek bang te zijn voor onlusten en vernielingen als ze de goede man niet hadden geschorst, daar heeft het alle schijn van. Maar de dames van Halal hadden een veel te grote muil en een fikse tik daarop met een harde gummiknuppel van de politie na ordeverstoring had niet misstaan.
.
Ja de scholen… uit cijfers blijkt dat het overgrote deel van de leerkrachten links is, en daar hebben we dus qua opvoeding en het tegengaan van cultuurrelativisme ook niks van te verwachten, wel excursies naar haatpaleizen waarbij kinderen gedwongen worden te knielen op een aftands tapijt voor die nep-aap die daarboven zou verkeren bij de driehonderddertigste ster links. U weet toch waar Allah voor staat? Alle Lijpe Lullen Aanbidden Hondsdolheid. Het is maar dat u het weet hoe ik er over denk.
.
Ja, we zijn er bijlange nog niet. We hebben in Amsterdam het islamitisch Cornelius Haga Lyceum dat door de AIVD verdacht wordt van het onderhouden met snode types en een terroristische groepering genaamd het Kaukasus Emiraat.
Een school die al eerder in opspraak kwam omdat een leerkracht van dat hok zijn voorliefde voor IS de wereld instuurde. De onderwijsinspectie werd tegengewerkt bij een schoolbezoek, kortom het is al een mini-kalifaat op zich dat zich naar het schijnt op geen enkele wijze deel neemt aan de beschaafde samenleving.
.
Wat leer je op die school? Bussen opblazen? Je tijd verkloten met bidden in plaats van aardrijkskunde en courante Europese talen? Blijft seksuele voorlichting daar beperkt tot informatie hoe je genitale verminkingen moet ondergaan? Wie zal het zeggen. Openheid naar de media is er niet, het hek blijft op slot voor de pers, en dat is zeer verdacht. wat mij betreft is het over en sluiten en daarna zo snel mogelijk verbouwen om er een gezellig bordeel voor in de plaats te bouwen. Amsterdam wilde toch spreiding van het erotisch toerisme? Amsterdam heeft behoefte aan een extra red light district. Gangbang in leslokaal 4,  en van de gebedsruimte maken we een dark room, kijk dat is nog eens echt verantwoorde symboolpolitiek.
Voor religie in het onderwijs is naar mijn mening geen plaats. Helemaal niet voor een invasieve religie die haaks staat op ons vrije gedrag.